Artikkeli: Uutiset 2013–2018

19.6.2016 klo 19:01

Eläkeläisiä kokoontuu Eräjärven Rönniin

REIJO KAHELIN
Eräjärven Eläkeläiset ry:n hiljaiselo on päättynyt. Pirkanmaan muita eläkeläisiä kutsutaan Eräjärven Rönniin sunnuntaina 10.7. Ja mukaan saa tulla muitakin kuin senioriväestöä.

Kesästä huolimatta Rönnin huvikeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa paneudutaan myös asiaan. Apulaispormestari Mikko Aaltonen pohtii yhdessä osallistujien kanssa, miten erityisesti vanhusväestön palvelut saadaan turvattua tulevassa sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksessa.

Kahvittelun ja mahdollisen ruokailun yhteydessä ja ohella tietenkin jutellaan kaiken maailman asioista. Ja tavataan tuttuja. Tampereen Eläkeläisten kuoro antaa oman panoksensa tilaisuuteen. Myös nokialaiset ovat tarjonneet ohjelmaansa ja muutkin saavat esiintyä.

Rönnissä on kulttuuria on nautittavissa myös Eräjärven Työväen Näyttämön tuottamassa teatteriesityksessä. Rönnin Kesäteatterissa esitetään vanha suomalainen elokuvaklassikko Siltalan pehtoori. Siinä voi tarkkailla vaikkapa sitä, miten aikanaan ylempi väki suhtautui työväestöön.

Tampereelta ovat eläkeläiskuoron ihmiset tulossa bussilla, samoin nokialaiset kokoavat bussijoukkoa. Niihin otetaan matkustajiksi muitakin kuin oman järjestön jäseniä.

Sunnuntaipäivä 10.7. aloitetaan Rönnissä klo 14.30. Teatteriesitys, johon liput myydään ryhmäalennuksella, alkaa klo 17 ja kestää väliaikoineen hieman runsaat kaksi tuntia.

|||

Lue lisää kesäteateatterista:

Rönnin kesäteateatteri Facebookissa

 

Etusivun kuva:

Eräjärven Työväen Näyttämön tuottamassa teatteriesityksessä Rönnin Kesäteatterissa esitetään vanha suomalainen elokuvaklassikko Siltalan pehtoori.
Eräjärven Työväen Näyttämön tuottamassa teatteriesityksessä Rönnin Kesäteatterissa esitetään vanha suomalainen elokuvaklassikko Siltalan pehtoori.

*

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *