Artikkeli: Uutiset 2013–2018

1.8.2016 klo 17:14

Keskusta: kritiikki ihmisiltä kuuluu roskakoriin

VASEN KAISTA
Tamperelaiset kokoomuspoliitikot ovat tulleet kuuluisiksi ihmisten nimittelemisestä roskiksi. Maanantaina Keskustorin markkinoilla roskaksi haukkujien joukkoon liittyivät keskustalaiset, tosin inasen lievemmässä muodossa, roskiksi nimitettiin ”vain” ihmisten näkemyksiä. 

Vasen Kaistan toimittaja Liisa Ahola pistäytyi keskustan teltalla ja tarjosi katsottavaksi ja jakoon Joukkovoiman syyskuun alussa järjestettävän mielenosoituksen lennäkkiä. Aivan ensimmäiseksi keskustan telttailijat halusivat tietää, kuka lennänkin on tehnyt. Kuultuaan vastauksen, että ihmiset, tuli tuomio. Lennäkit kuuluvat roskiin.

Vasen Kaista videolla Liisa Ahola kertoo tapahtumien kulun heti tuoreeltaan.

 

Klikkaa ja katso video:  Joukkovoiman ihmisten kritiikki roskiin, sanoo keskusta.
Klikkaa ja katso video: Joukkovoiman kritiikki hallituspolitiikkaa kohtaan joutaa roskiin, sanoo keskusta.

 

Lisää aiheesta muualla verkossa:

Joukkovoiman mielenosoituksen (3.9.2016) tapahtumasivu Facebookissa