Artikkeli: Kuntavaalit 2013–2018, Uutiset 2013–2018

6.4.2017 klo 08:40

Vasemmiston videot katsojaennätyksiin

 

CAI MELAKOSKI
Videot ovat yhä tärkeämpi väline kertoa vaaliteemoista, ja vasemmistoliiton sanomalla on kysyntää. Tärkeää on nyt pysyä faktoissa -videolla on jo 395 000 katsojaa yksinomaan Facebookissa, ja Me ei tehdä tyhjiä lupauksia -videolla on yli 192 000 katsomiskertaa. Eduskuntavaalien alla Vasen Kaista hehkutti vasemmistolaisten vaalivideoiden suosiota kun yksi video oli saanut 70 000 katsojaa.

Myös vasemmistohenkisellä animaatiolla on suuri yleisö. Animaatio Tämäkö on soten tulevaisuus on saanut paitsi Petteri Orpon suunniltaan, myös lähes 200 000 katsojaa.

Vasemmistoliiton videoarkistoissa on vaalivideoiden lisäksi monenlaisia muita tallenteita, kuten puheenvuoroja eduskunnassa, puoluevaltuuston kokoukset ja jopa viime kesäinen puoluekokous alusta loppuun.

Vasemmistoliiton videot löytää:
Facebookista ja
YouTubesta

 

On kätevää tilata vasemmistoliiton YouTube-kanava. Kuten ylläolevasta ruutukaappauksesta näkyy, saa kanavan tilaaja halutessaan tiedon oitis kun uutta sisältöä on ladattu palveluun, ja uusia videoita pääsee katsomaan tuoreeltaan.

Li Anderssonin FB-kyselytunti perjantaina

 Vasemmistoliitto tarjoaa kaikille mahdollisuuden esittää mieltään askarruttaneita kysymyksiä suoraan puolueen puheenjohtajalle. Puheenjohtaja Li Anderssonin suora kyselytunti järjestetään Facebookissa huomenna perjantaina kello 10.30. Lähetys on myös katsottavissa tallenteena.
Kysymyksiä Li Anderssonille voi jättää hänen Facebook-sivulleen jo etukäteen.

|||

Tässä esimerkinomaisesti video, joka on tallenteena YouTubessa, mutta ”upotettu” tälle sivulle.

Tässä vielä bonuksena jutun julkaisemisen jälkeen ilmestynyt video:

 

 

Lue Vasen Kaistan jutut eduskuntavaalien videoista:

Vaalivideot menestys: Jopa 70 000 katsojaa (18.4.2015)
Vasemmiston vaalivideot valloittavat (5.4.2015)
Tilaa Anna Kontulan videokanava (21.2.2015)

*