Vasemmistolainen Vaikuttajavalmennus


Tapahtuman tiedot

  • Date:

Kolme kokoontumiskertaa: 4.11., 18.11. ja 9.12.2017 kello 11.00-16.00
Pirkanmaan Vasemmiston kokoustila ”Ylävitonen” Näsilinnankatu 22 A, 5. kerros Tampere

Pänniikö nykypolitiikka? Haluatko muuttaa yhteiskuntaa oikeudenmukaisemmaksi? Haetko omaa rooliasi yhteiskunnallisena toimijana? Vasemmistolainen vaikuttajavalmennus on tarkoitettu erityisesti hiljattain vasemmistolaiseen toimintaan mukaan tulleille ja siitä kiinnostuneille – jäsenkirjaan katsomatta.
Koulutuksen aikana tutustut muihin samanhenkisiin ihmisiin, opit tuntemaan vasemmistolaisen vaikuttamisen verkostot ja saat välineitä esimerkiksi toiminnan suunnitteluun, tiedottamiseen ja toimintaryhmän vetämiseen.
Ohjelman sisältöä täydennetään osallistujien tarpeiden mukaan. Osallistujat voivat vertaistuen avulla syventyä tarpeittensa mukaan itseään kiinnostavaan aiheeseen tai toteuttaa haluamansa projektin.
Valmennus on kolmipäiväinen. Päivien välillä tehdään pieniä suunnittelu-, tiedotus- yms. harjoituksia.

1. Päivä: Lauantai 4.11.2017 klo 11–16
Päivän aikana tutustutaan, pohditaan omia toimintamotiiveja ja -arvoja, kuvataan vasemmistolaista vaikuttajaverkostoa Pirkanmaalla ja selvitellään jokaisen omia taitoja ja kehittämisen paikkoja vaikuttamisessa. Lisäksi saadaan välineitä toiminnan suunnitteluun ja ryhmän osaamisen hyödyntämiseen.

2. Päivä: Lauantai 18.11.2017 klo 11–16
Päivän aikana kartoitetaan paikallisen vaikuttamisen ja tiedottamisen väylät, tehdään luotaus tamperelaisiin verkostoihin ja käsitellään erilaisia vaikuttamisen tapoja. Saat myös tietoa projektinsuunnittelusta ja tiedottamisesta.

3. Päivä: Lauantai 9.12.2017 klo 11–16
Päivän ohjelma kootaan aikaisempien tapaamisten ja osallistujien tarpeiden pohjalta. Esimerkkiteemoja ovat neuvottelutaidot, vaikuttaminen työpaikoilla eli ay-toiminta, vaaliehdokkaiden tukiryhmätoiminta, vaikuttaminen oppilaitoksissa/yliopistolla, kansalaistapahtuman järjestäminen.

Mukaan mahtuu 30 henkeä. Kurssimaksu on 10 euroa, työttömille ja opiskelijoille 5 euroa. Ilmoittautuminen 27.10.2017 mennessä: pirkanmaanvas@pirkanmaanvas.fi. Kurssimaksu maksetaan Pirkanmaan vasemmiston tilille: FI50 1146 3001 0793 07.

Järjestäjä: Tampereen Vasemmisto.
Lisätietoja: Veijo Laitinen (vepi.laitinen@gmail.com)

 

Leave a Reply