Tapahtuma:

Tampereen Vasemmiston jäsenilta ja avoin kehittämistyöpaja


  • Date:
  • Tapahtumapaikka:
  • Ylävitonen
  • Näsilinnankatu 22 A 27, Tampere

Mitkä ovat ainekset aktiivisempaan ja vaikuttavampaan puoluetoimintaan? Miten tehdä puolueen toimintaan osallistumisesta helppoa ja mutkatonta? Mitä sinä toivot tulevaisuuden Tampereen Vasemmistolta? Mitä konkreettista ihanteellinen Tampereen vasemmisto tulevaisuudessa tekee?Tervetuloa Tampereen Vasemmiston jäseniltaan torstaina 11.11. klo 18 yhteistoimisto Ylävitoseen (Näsilinnankatu 22 A, 5. kerros)Tule mukaan ajankohtana, joka sopii sinulle parhaiten. Tapahtumassa on tarjolla makeaa ja suolaista purtavaa.

Sinun mielipiteelläsi on suuri merkitys.Osana Tampereen Vasemmiston kehittämishanketta kuulemme laajasti jäsenten näkemyksiä puolueen paikallistoiminnasta. Työtä on tarkoitus jatkaa nyt koko jäsenistön voimin sekä jäsenilloissa että netissä olevalla kyselylomakkeella.Jäsenillassa on tarkoitus viihtyä ja tutustua toisiin vasemmistolaisiin. Omia näkemyksiä Tampereen Vasemmistosta pääsee kertomaan osallistavien menetelmien avulla projektitiimiläisten järjestämän ohjatun toiminnan kautta. Ensimmäiset uusien jäsenten illat olivat jymymenestys. Lähde sinäkin nyt mukaan!
Ilmoittaudu uusien iltaan tällä lomakkeella.Jos et pääse osallistumaan jäseniltaan kumpanakaan ajankohtana, ota kantaa ja osallistu kehittämishankkeeseen vastaamalla tähän lomakkeeseen.