Artikkeli: Valkeakoski, Vasemmisto

1.10.2024 klo 12:46

Valkeakosken vasemmistolta kymmenen nimeä kuntavaaleihin

Valkeakosken vasemmisto asetti kymmenen ehdokasta tuleviin kuntavaaleihin: (ylhäältä vasemmalta) Harri Asikainen, Veera Kiretti, Kai Muukkonen, Anna Weckström, Anni Paarjoki, Vilma Perolahti, Jari Salmi, Mirja Salminen, Vesa Suhonen ja Timo Villberg.

Valkeakosken vasemmistoliitto asetti ensimmäiset ehdokkaansa kevään 2025 kuntavaaleihin. Ehdolle nimettiin yhteensä kymmenen henkilöä, joiden joukossa ovat kaikki Valkeakosken vasemmiston istuvat valtuutetut: Harri Asikainen, Veera Kiretti, Kai Muukkonen ja Anna Weckström.

– Ehdokashankinta on lähtenyt hyvin käyntiin ja meillä onkin listalla nimettynä jo loistavia ehdokkaita. Nyt jos koskaan tarvitaan vasemmistolaista politiikkaa ja kestävää päätöksentekoa. Me vasemmistoliitossa pidämme ääntä oikeudenmukaisuuden, yhdenvertaisuuden ja tulevaisuuteen katsovan politiikan puolesta, kommentoi Valkeakosken vasemmiston puheenjohtaja Anni Paarjoki.

Valkeakosken vasemmisto jatkaa ehdokasasettelua syksyn aikana. Aluevaaleihin puolestaan on nimetty tähän mennessä kaksi vasemmistoliiton ehdokasta Valkeakoskelta: kansanedustaja Anna Kontula ja eläkeläinen, kuntavaaliehdokas Timo Villberg.

 

Ehdolle asetettiin:

Harri Asikainen, kaupunginvaltuutettu, eläkeläinen

Veera Kiretti, kaupunginvaltuutettu, toiminnanjohtaja

Kai Muukkonen, kaupunginvaltuutettu, työsuojeluvaltuutettu

Anna Weckström, kaupunginvaltuutettu, koordinaattori

Anni Paarjoki, aluepäällikkö, koulutus- ja hyvinvointilautakunnan jäsen

Vilma Perolahti, luokanopettajaopiskelija

Jari Salmi, eläkeläinen

Mirja Salminen, eläkeläinen

Vesa Suhonen, putkiasentaja työsuojeluvaltuutettu

Timo Villberg, eläkeläinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *