Tapahtuma:

JOKA IIKKA Vaalibileisiin!Joka Iikka vaalibileisiin! Bileet pidetään lauantaina 2.3. kello 19.30 – 23.30 ja paikkana toimii kulttuurikeskus Maanalainen (Hämeenpuisto 17-19, 33210 Tampere). Bileissä esiintyy muun muassa upeat Laura Moisio ja Liila Jokelin.

Tervetuloa nauttimaan upeista artisteista ja juhlimaan Iikan kampanjaa! Iikkaa on kuvailtu skarpiksi, lämpimäksi, aktiiviseksi, inhimilliseksi, kunnianhimoiseksi, positiiviseksi, välittäväksi, ja aatteelle sekä toiminnalle omistautuneeksi nousevaksi poliitikoksi. Tule tapaamaan Iikkaa sekä kuuntelemaan hänen vaaliteemoistaan ja tavoitteistaan.

Esiintyjät:
Laura Moision kappaleissa omintakeiset sanoitukset yhdistyvät pettämättömään melodiatajuun. Kolmen albuminsa myötä Moisio on noussut nuorten kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin, mistä kertovat mm. vuoden 2016 ehdokkuudet Teosto-palkintoon sekä Kriitikoiden valinta-Emmaan.

Liila Jokelin on lauluntekijä, joka uskoo vahvaan tarinaan. Liilan lauluissa melankolinen folk, retrorock, iskelmä ja takapotku-punk fuusioituvat laulelmiksi, joiden ytimessä sykkii raaka riemu ja halu rakastaa.

Tapahtumaan on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu, jolla tuetaan Iikan tukiryhmän kampanjaa.
Lisää ohjelmaa tiedossa myöhemmin!