Tapahtuma:

Noora Tapion tukiryhmän tapaaminen


Haluatko olla mukana viemässä Nooraa eduskuntaan? Tervetuloa tukiryhmän tapaamiseen yhteistoimisto Ylävitoseen (Näsilinnankatu 22 A 5. krs) 18.10. kello 17.30 alkaen!

Tapaamisessa pääset kuulemaan, mitä kampanjassa on jo tehty, suunnittelemaan tulevaa ja tutustumaan muuhun kampanjatiimiin. Tule paikalle ja nappaa vaikka kaverikin mukaan! Jos et tällä kertaa ehdi: kampanjaan pääsee mukaan myös myöhemmin, seuraa tiedotusta tai ota yhteyttä! Onnistunut kampanja tarvitsee ison tukijoukon ja pienestäkin avusta on paljon hyötyä.

Pyrin eduskuntaan, koska tahdon olla rakentamassa yhteiskuntaa, jossa tulevaisuus kuuluu nuorillekin. Työelämän heikentämiselle täytyy tehdä loppu, laadukkaan koulutuksen tulee olla suomalaisen yhteiskunnan peruskivi ja ilmastopolitiikan suunnan on muututtava radikaalisti.

Pääset sisään, kun painat alaovella summeria ”ylävitonen/vas”. Tule viidenteen kerrokseen ja tule lasiovesta sisään, Ylävitosen ovi on heti sen vieressä. Ylävitonen on esteetön, mutta alaovi voi olla hankala avata esimerkiksi pyörätuolia käyttävälle. Kerro, jos tarvitset apua!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä vaalipäällikkö Aino Siréniin (040 7534784, aino.siren@gmail.com)