Artikkeli: Uutiset 2013–2018

25.3.2014 klo 10:48

Lamminpää on nyt Länsi-Tampere

Tulevaisuudessa Länsi-Tampereella ei enää kinata, kuka saa jakaa alueen lehdet, sllä jakoa ja muutakin toimintaa asukkaiden kanssa järjestää Länsi-Tampereen vasemmisto.

Teksti ja kuvat: RAINER PANULA

Lamminpään Vasemmisto  on muuttanut  nimensä Länsi-Tampereen Vasemmistoksi.  Yhdistyksen jäsenkunta on jo nyt melko tasaisesti eri puolilta Länsi-Tamperetta. Toimintaakin on ollut koko alueella, mutta uusi nimi antaa lisää velvoitetta toimia koko Länsi-Tampereen alueella.

Nimen muutoksesta päätettiin maaliskuun alussa pidetyssä vuosikokouksessa. Virallisesti muutos vie tovin, mutta prosessi on käynnissä.  Aiemmin Länsi-Tampereella toimi useita Vasemmistoliiton kaupunginosayhdistyksiä. Ajat kuitenkin muuttuivat ja paikallinen yhdistystoiminta vähentyi. Paikallinen poliittinen toiminta ei kuitenkaan ole ohi, sillä lähes kaikilla palveluilla on paikallinen luonne. Jossain palveluita on, jostain ne puuttuvat. Poliittiset aloitteet lähtevät usein paikallisista tarpeista. Länsi-Tampereen vasemmistolle on tässä työtä tehtäväksi-

Maailma ei ole muutenkaan valmis. Sen muuttaminen käy parhaiten yhteisellä joukolla, joka ei ole liian pieni. Toimintaa on tulossa.  Toukokuun ensimmäisenä lauantaina Lamminpään osuuskuntatalolla puhutaan eurovaaleista.  Paikalla on kaksi EU-vaaliehdokasta, Sinikka Torkkola ja Janne Nieminen.  Paikalle voi tulla myös lasten kanssa, sillä lapsille järjestetään omaa ohjelmaa.

Tilaisuuden toinen järjestäjä on Ylöjärven Vasemmisto. Kyseessä on aivan uusi ihmeellinen havainto: yhdistykset voivat tehdä yhteistyötä myös yli kuntarajojen, varsinkin kun Ylöjärvi on niin lähellä että…

Länsi-Tampereen osaston yhteystiedot:
Puheenjohtaja Rainer Panula, p 040-7224583, rpanula@gmail.com.

Eurovaaleista Lamminpään osuuskuntatalolla (Vuorentaustantie 4)
Lauantaina  3.5. klo 14

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *