Artikkeli: Uutiset 2013–2018

26.2.2015 klo 09:45

Tuhansien lehtien aika

Lamminpään osuuskuntatalolla kokoontuneet  Länsi-Tampereen vasemmistolaisilla on suuntana vaalivoitto.
Länsi-Tampereen vasemmistolaisilla on suuntana vaalivoitto. Pöydän päässä Rainer Panula, Terttu Koskela, Annu Toljola, Pirkko Laine, Ilkka Porttikivi oikealla puolella pöytää, vasemmalla Ellen Kallio, Pauli Siltanen ja Karoliina Järvinen.

 

Teksti ja kuva: SINIKKA TORKKOLA
– Mitenkähän oikein on, ryhtyisimmekö taas lehtien jakopuuhaan, tiedustelee Länsi-Tampereen Vasemmiston puheenjohtaja Rainer Panula vuosikokousväeltä.  Väki nyökyttelee, eiköhän se onnistu tälläkin kertaa niin kuin kymmeniä kertoja aiemminkin. Rutiinia on  ja nuoria, vereksiä voimiakin on saatu jakajiksi. Tuhannet länsitamperelaiset ja kaikki muutkin pirkanmaalaiset saavat postia vasemmistolta tänäkin keväänä.

Länsi-Tampereen Vasemmiston vuosikokouksessa keskusteltiin vilkkaasti tulevista eduskuntavaaleista ja muustakin toiminnasta.  Osasto tukee jäsenensä Ilkka Porttikiven ja muiden Pirkanmaan vasemmiston vaalityötä järjestämällä tilaisuuksia sekä jakamalla vaalilehtiä ja lennäkkejä. Osasto päätti myös perata arkistonsa ja siirtää vanhat asiakirjat Kansan arkistoon. Myös osaston verkkosivut tehdään tulevan vuoden aikana.

Kokous valitsi puheenjohtaja Rainer Panulan jatkamaan tehtävässään. Osaston johtokunnan jäseniksi valittiin Ulla-Leena Alppi, Markku Böök, Karoliina Järvinen, Ellen Kallio, Terttu Koskela, Pirkko Laine, Antti-Pekka Mäkelä, Ilkka Porttikivi ja Pauli Siltanen

Lamminpään Vasemmisto vuoden takainen nimenmuutos Länsi-Tampereen Vasemmistoksi  on rekisteröity. Tämän vuoden alusta osaston nimi on ollut virallisesti Länsi-Tampereen Vasemmisto ry. Nimen muutos on erittäin perusteltu, sillä Lamminpään osasto on jo useita vuosia koonnut yhteen Tampereen länsipuolella asuvia vasemmistolaisia. Osasto järjestänyt tapahtumia Lamminpäässä ja Tesomalla sekä vastannut alueen vaalilehtien ja muun vaalimateriaalin jaosta.

 

Lisää aiheesta Vasemmalla Kaistalla:

Lamminpää on nyt Länsi-Tampere

Vasemmiston vaalilehti nyt jaossa

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *