Artikkeli: Lukijoilta 2013–2018

17.4.2015 klo 13:29

Jotta en halkeaisi kiukusta

PIRKKO SEPPI

Jotta en halkeaisi kiukusta, jouduin eilen kiireesti sulkemaan television, kun vahingossa avasin sen suuren vaalitentin aikaan. Siellä kun pönöttivät rivissä hautausurakoitsijan univormuissaan kaikki 3 Ässää ynnä Arhinmäki. Vaahto pursusi suupielistä, kun kilvan huudettiin Suomelle uskottavaa puolustusta ja armeijalle lisää rahaa. Olen aina luullut, että vasemmistoliitto on rauhan puolue, mutta hädissään, ettei vallan toisten jalkoihin, jäisi joutui Arhinmäkikin vouhkaamaan, että jos ei nyt itse tapeltaisi, niin voitaisiin kumminkin panna rahoiksi puolustusteollisuudella. Tämäkö on vasemmistoliiton asenne nykyään: hyvä kun rättipäät vielä jossain tappavat urakalla toisiaan. Mitä välii? Pannaan rahoiksi ja tehdään niille pyssyjä.

Eikö mistään löydy johtoon enää täyspäisiä sällejä? Uskon, että vasemmistossa on sentään vielä suuri joukko vanhan rauhanliikkeen marssijoita ja pasifisteja. Ainakin Sinikka Torkkola on nostanut Rauhan yhdeksi kärkiteemakseen.

Ilta-Sanomien kuukausia kestänyt ällöttävä Venäjällä pelotteluko on vauhkoonnuttanut suomalaiset? Onko unohdettu, ettei aseilla saada rauhaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *