Artikkeli: Uutiset 2013–2018

26.5.2015 klo 16:15

Itä-Tampereen vasemmisto jatkaa toimintaa Hervannassa

VASEN KAISTA
Hervannan vasemmistoliitto jatkaa toimintaa Itä-Tampereen vasemmistona. Uuden osaston toiminta-alue kattaa nyt laajemman alueen kuin Hervannan. Osaston puheenjohtajana jatkaa Pirjo Savonrautia ja varapuheenjohtajana Mirja Juusola. Uuden nimen käyttöönottoa juhlitaan ennen juhannusta lettukekkereillä hervantalaisten kanssa 17.6.klo 17 alkaen.

Luvassa on erilaisia hervantalaisille tarkoitettuja tapahtumia syksystä alkaen.

Tervetuloa tutustumaan ja mukaan joukkoomme !

Osaston omia verkkosivuja odotellessa yhteystiedot löytyvät piirijärjestön sivuilta www.pirkanmaa.vasemmisto.fi

Juhannuslettuja Hervannan torilla

|||

Etusivun kuva: Lättyjä tajoiltiin Hervannassa myös maaliskuussa, jolloin mukana olivat muiden muassa Hannu Lehikoinen, Tiina Heinonen, Sinikka Torkkola, Kalle Hyötynen, Minna-Maria Solanterä, Virva-Mari Rask ja Ilkka Porttikivi. Juhannuslettujen paistotilaisuudessa Hervannan torilla 17.6. mukana ovat ainakin Torkkola ja Hyötynen. (Kuvaaja: Hannu Koskinen.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *