Artikkeli: Kuntavaalit 2013–2018

15.9.2016 klo 16:11

Li Andersson lauantaina Lempäälässä, Tampereella ja Ylöjärvellä

Li Andersson
Vasemmistoliiton puheenjohtajaksi juuri valittu Li Andersson vasemmistoliiton puoluekokouksessa Oulussa kesäkuussa. (Kuva: Tiina Heikkilä)

 

VASEN KAISTA
Vasemmistoliiton kuntavaalikampanjat käynnistyvät useissa kunnissa Pirkanmaalla tulevana viikonloppuna. Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Andersson osallistuu ensi lauantaina Tampereella, Ylöjärvellä ja Lempäälässä järjestettäviin tapahtumiin.

Tampereen Tammelantorilla vasemmiston teltta tarjoaa kahvia, Kansan Uutiset -lehteä ja keskustelua aamuyhdeksästä lähtien. Li Andersson on paikalla kello 11‒12.30.

Ylöjärvellä kahvipannu on kuumana ja kunta-asiat puheenaiheena kello 13‒15 kaupungintalolla. Tentattavana myös Li Andersson. Kaupungintalon aukiolla on tapahtuman ajan pinskupuisto lapsille.

Lempäälän Vasemmistoliitto pitää lättytelttaa kello 15‒17 Lempäälän keskustan S-marketilla. Puheenjohtaja Li Andersson on paikalla jututettavana kello neljästä eteenpäin.

Koulutusta kuntavaaleihin osallistuville

Pirkanmaan vasemmisto järjestää kuntavaaliehdokkaille koulutuksia. Itäisten kuntien koulutustilaisuus on 3.11. ja läntisten kuntien koulutus 17.11. Vaalivastaavien koulutus on 19.10. Koulutukset järjestetään Tampereella, mutta tarkemmat paikat ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

 

Lue lisää Vasen Kaistasta

Vasemmisto tavoittelee kuutta valtuutettua Ylöjärvellä (12.9.2016)

Li Andersson Tampereella Tammelantorilla (Tapahtumailmoitus)

Li Andersson Lempäälässä (Tapahtumailmoitus)

 

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *