Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

10.3.2017 klo 17:20

Leila Tilvis: kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja kaikille tarvitseville

Olin PAMilaisten kanssa Lahdessa MM-kisoissa. Ilma oli upea ja kisat oli jännittävät. Parasta oli kuitenkin nähdä ”vanhoja” Ihania tuttuja.

VASEN KAISTA
Mielestäni kaupungin on otettava huomioon pieni- ja keskipalkkaiset ihmiset. Niin työttömät, eläkeläiset, perhevapailla olevat kuin sairastumisen kautta tuloloukkoon tippuneet. Yhdessä toisiamme tukien me voimme pärjätä!

Millainen päättäjä?

Päättäjänä uskon, että yhteistyötä tekemällä voimme parantaa yhteisiä asioita, jos vain tahtoa löytyy. Pidän tärkeänä puhua osa-aikaisten, määräaikaisten, itsensä työllistäjien, työttömien ja pienipalkkaisten eläkeläisten puolesta. Unohtamatta myöskään muun muassa sairastuneita, jotka sen vuoksi eivät pärjää. Olen siis “äänenä” kaikkien pienituloisten asialla.

Millainen Tampere?

Tampereella on nykyistä paremmin kaavoitettava ja myönnettävä tontteja vuokra-asuntojen käyttöön, jotta saadaan lisää kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Ei siis myydä niin paljon tontteja yksityisille yrityksille.

Sote-uudistuksesta ei vielä tiedetä oikeastaan mitään, mutta pelkään, että se tuo lisää ongelmia.

Tampereella on hienoja ulkoilumaastoja ympäri kaupunkia, älkäämme niitä tuhotko.

Äiti Linnainmaalta

Olen kahden täysi-ikäisen pojan äiti. Vietämme mieheni kanssa paljon aikaa yhdessä. Muun muassa käymme kävelyllä. Linnainmaalla on todella hyvät mahdollisuudet ja maisemat käydä ulkoilemassa.

Tämän lisäksi käymme joka kesä Valkeakosken Työväen musiikkitapahtumassa kuuntelemassa puheita ja hyvää musiikkia.

Työsuojelutarkastaja ja Vuokra-asunnot Oy:n hallitustyö

Työsuojelutarkastajana minulla on hyvä mahdollisuus nähdä työelämän muutokset. Pidän erityisesti paikastani Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n hallituksessa. Siellä pääsee kertomaan, että vaikka työntekijät käyvät joka päivä töissä voi olla, että he ovat nollasopimuksella, tarvittaessa kutsuttavia osa-aikaisia, itsensä työllistäjiä ja vastaavia.

Kaikilla ihmisillä ei ole todellakaan varaa muuttaa kalliisiin yksityisen sektorin asuntoihin. Suomen hallitus tekee vielä lisäksi päätöksiä, joiden vuoksi ihmiset joutuvat yhä useammin ahdinkoon. Kaikki kuitenkin tarvitsevat asunnon tuloista riippumatta.

Leila Tilvis:

Ikä: 53 vuotta

Ammatti: Työsuojelutarkastaja

Kaupunginosa: Linnainmaa

Kunnalliset luottamustehtävät: Tampereen Vuokra-Asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Ota yhteyttä:

Puh. 050 533 2335

leila.tilvis[AT]gmail.com

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *