Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

1.3.2017 klo 17:03

Susanna Leinonen: perheiden asialla

Luonto on minulle tärkeä rauhoittumisen ja rentoutumisen paikka. Haluan kasvattaa lapsenikin kunnioittamaan luontoa. (Kuva: Elisa Niemelä)

VASEN KAISTA
Minun Tampereeni on viihtyisä, eloisa ja siisti kaupunki, joka tarjoaa mahdollisuuksia kulttuurin, musiikin sekä luonnon ja liikunnan kokemiseen. Täällä on hyvä elää ja olla kaikenikäisenä. Liikkuminen on sujuvaa sekä julkisilla että omalla autolla.

Millainen päättäjä?

Päättäjänä jaksaisin pitää ääntä asioista, jotka mielestäni kaipaisivat kohennusta. En pelkäisi tarttua eteeni tuleviin haasteisiin ja olisin aina valmis ottamaan lisää selvää asioista, joista en tietäisi tarpeeksi. Olisin kiinnostunut kuulemaan ihan tavallisten tallaajien mielipiteitä kaupungin asioista ja viemään niitä mahdollisuuksien mukaan eteenpäin valtuustossa.

Millainen Tampere?

Tampere on vilkas ja elinvoimainen kaupunki, jossa kuitenkaan ei tarvitse montaa askelta ottaa niin on jo luonnon helmassa. Luonnolle meidän pitäisikin antaa arvoa enemmän omissa valinnoissamme ja päätöksenteossa.

Myös joukkoliikenteen perusrunko on mielestäni toimiva. Joillekin reiteille täytyisi kumminkin lisätä liikennöintiä ja pyrkiä laajentamaan julkisen liikenteen palveluverkkoa myös ympäryskuntiin, jotta voisimme palvella työmatkalaisia paremmin ja lisätä näin myös ympäryskuntien vetovoimaa.

Varhaiskasvatus- ja perusopetusryhmät tulisi pyrkiä pitämään pieninä, jotta viihtyisyys ei kärsi.

Ihmisläheinen lukutoukka

Minulle tärkeintä elämässäni on perhe, avomieheni ja pian 2-vuotias poikani. Asumme vuokra-asunnossa Kaukajärven keskustassa. Ulkoilu perheen kanssa luonnossa, virkkaaminen, lukeminen sekä erilaisten dokumenttien katselu kuuluvat harrastuksiini.

Olen innokas oppimaan uutta ja pyrinkin jatkuvasti kehittämään itseäni eteenpäin jollain tavalla. Monesti löytäessäni itseäni kiinnostavan aiheen otan siitä selville kaiken kaivelemalla netistä tietoa sekä suunnaten kulkuni kirjastoon. Mielestäni elämästä saa eniten irti olemalla avoin uusille asioille.

Iloinen myyjätär

Olen työskennellyt kassamyyjänä vuodesta 2009 ruokakaupassa Amurissa. Työssäni parasta on työn sosiaalinen luonne. En viihtyisi kauan työssä, jossa pitäisi työskennellä yksin jossain kopissa.

En ole toiminut luottamus- tai järjestötehtävissä, vaikka kiinnostusta onkin ollut. Olen kokenut, että aika ei ole ollut oikea. Silti varsinkin luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun tehtävät ovat aina kiinnostaneet minua. Ehkä vielä joskus pääsen niitäkin kokeilemaan.

Susanna Leinonen:

Ikä: 29 vuotta

Ammatti: Myyjä

Kaupunginosa: Kaukajärvi

Ota yhteyttä:

Facebook-poliitikkosivu

Verkkosivu

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *