Artikkeli: Uutiset 2013–2018

23.7.2017 klo 11:32

Kuokkalankosken markkinoilla tangoa ja maailmanparannusta

Riku Floman, Tarja Rossi, Hannele Lehikoinen ja Satu Kosola saivat Kuokkalankosken markkinoilla paljon vinkkejä viedä kuntalaisille tärkeitä asioita eteenpäin Lempäälän päätöksenteossa.

 

Teksti ja kuvat: ESA SALMINEN     
Lempäälän asiat puhuttivat Kuokkalankosken markkinoilla vasemmistoliiton teltalla poikennutta väkeä viime lauantaina. Kesäinen ja lämmin markkinapäivä sai väen liikkeelle. Paikan päällä oli myös juuri kruunattu tangokuningatar Aino Niemi.

Lempäälässä tyhjillään oleva S-marketin tontti aiheuttaa keskustelua ja huolta. Korkeat terveyskeskusmaksut nostattivat tunteita pintaan. Keskustelijoilla huoletti myös, miten pienten eläkkeiden varassa elävät ihmiset selviävät. Parran pärinää aiheutti myös mopoilijoiden miltei joka viikonloppuinen ralli Lempäälän rautatieaseman kupeessa.

Kuokkalankosken markkinoille pääsi kätevästi pyörällä.

 

Ihmettelyä aiheutti niin ikään Sääksjärven koulun vanhan ruokalan purkuaikataulu. Vanha ruokala on ollut pitkään käyttökiellossa ja päätös rakennuksen purkamisesta on tehty jo keväällä. Silti rakennuksen purku alkaa vasta vuonna 2018. Vasemmistoliiton teltalla nousi esiin myös kuntalaisten pitkäaikainen toive, uimahalli. Lempäälän vasemmistoliitto edistää näitä asioita juuri alkaneella valtuustokaudella.

Kevyttä ja kepeää keskustelua käytiin myös muun muassa kasvisruoan hyödyistä. Samoin Lempäälän pitkäaikainen rocktapahtuma, Puntalarock, nousi ihmisten huulille. Tapahtuman anti on ollut joka vuosi kiinnostava ja Lempäälässä on paljon aktiivisia vapaaehtoisia, jotka mielellään auttavat tapahtumat järjestelyissä.

 

Edit: Puntalapunk on korjatti Puntalarockiksi 23.7. klo 13.50

 

Lisää aiheesta muualla verkossa

Lempäälän Vasemmistoliiton verkkosivut

 

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *