Artikkeli: Uutiset 2013–2018

19.7.2018 klo 08:27

Markkinat kutsuvat Orivedelle

Kansan Sivistysliiton (KSL) Oriveden opintojärjestö järjestää perinteiset markkinat ensi perjantaina ja lauantaina Oriveden kaupungintalon ympäristössä. (Arkistokuva: Tiina Jalava.)

VK   
Heinäkuun puolessa välissä tiet vievät Oriveden keskustaan. Tuolloin järjestetään 39. kerran Oriveden markkinat.

– Vielä pitää odottaa yksi vuosi, että pääsemme tasalukuun, sanoo Oriveden markkinoiden järjestelyistä kautta vuosien vastannut Reijo Kahelin KSL:n opintojärjestöstä.

Markkinat pidetään tänäkin vuonna kaupungintalon ympärillä. Muodoiltaan ne näyttävät samanlaisilta kuin ennenkin, mutta sisältö vaihtelee Kahelinin mukaan vuosittain. Tänä vuonna on entistä enemmän tulossa erilaisia palveluja esitteleviä yrityksiä. Esimerkiksi pankkipalvelut, lehdet, puhelinoperaattorit sekä keittiö- ja muut remonttipalvelut ovat esillä.

Pääasia markkinoilla ainakin noin sadalla myyntipaikalla olevan markkinamyyjän mielestä on tietenkin myynti. Myyntituotteita ovat esimerkiksi kopat, matot, karamellit, imuritarvikkeet, tekstiilit, leipomotuotteet, muovipussit, kosmetiikka-aineet, mausteet ja säilykkeet sekä laukut ja lelut.

Lapsia ja lastenmielisiä ilahduttavalle, pohjanmaalaiselle pikkutivolille on varattu paikkakaupungintalon taakse. Kaikkia palvelevat luonnollisesti kahviot ja lätyt, paistetut muikut ja muut nälän tunnetta poistavat tuotteet.

Markkinaväkeä tulee paikalle jo torstaina. Silloin tehdään iltapäivästä alkaen myös myyntipaikkojen merkintä. Järjestäjä toivookin, että kaupungintalon ympäristöön ei pysäköitäisi torstai-iltana.

Oriveden markkinat järjestetään 20.-21.7.2018.

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *