Artikkeli: Pirkanmaa, Vasemmisto

22.3.2019 klo 12:56

Tule tapaamaan vasemmistoliiton ehdokkaita

Eduskuntavaaleihin 24 päivää. Vasemmistoliiton ehdokkaat tavattavissa lukuisissa tapahtumissa Pirkanmaalla, tule tapaamaan omaa ehdokastasi. (Kuvakollaasin kuvat Markku Uusiniemi.)

Mitä se vasureiden oikeudenmukainen Suomi kaikille ei vain harvoille -vaalislogan oikein käytännössä tarkoittaa? Miten vasemmistoliitto rahoittaisi ehdottamansa uudistukset? Miten ilmastonmuutosta hillitään? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaavat kansanedustajaehdokkaat tulevana viikonloppuna ympäri Pirkanmaata. Tule pistämään ehdokkaat tiukille.

Vaaliauto starttasi kierroksensa jo perjantaina kiertueella Kihniössä, Parkanossa ja Ikaalisissa. Lauantaina vaaliauto kyyditsee ehdokkaita Pälkäneelle ja Sahalahdelle. Auton matkassa ovat ainakin Iikka NikkinenHeli Piirainen ja Virva-Mari Rask.

Vaaliauto kiertää Pirkanmaata kolme viikkoa ja kolme päivää. (Kuva: Veijo Laitinen.)

Vasemmistoliiton teltta on lauantaina Vesilahdessa kahdessa paikassa, aamulla Narvassa ja puoliltapäivin keskustassa. Paikalla on ainakin Satu Kosola. Aamukymmenestä puolille päiville ehdokkaista Anneli Lehtonen ja Leena Saarela ovat tavattavissa Nokialla Löytiksellä. Ehdokkaita pääsee tapaamaan myös Partolan Citymarketilla, jossa on tavattavissa ainakin Anna Kontula ja Mikko Aaltonen  sekä Kalevan Prismalla, jossa mukana ovat ainakin Anna Kontula, Anneli Lehtonen, Heli Piirainen,  Ilkka Porttikivi, Antti Salonen, Jouni Sirén ja Raija Westergård.

Sunnuntaina innokas lintuharrastaja Ilkka Porttikivi kutsuu yhdessä Noora Tapion kanssa tutustumaan keväisen kaupungin linnustoon Pyhäjärven kauniille rannoille. Puolentoista tunnin retkelle lähdetään Hatanpään kartanon edestä. Maasto on helppokulkuista, mutta ei esteetön.

Sunnuntaina on myös Akaan Sampolassa olohuonetentti, johon osallistuvat vasemmistoliiton Mikko Aaltosen ja Heli Piiraisen lisäksi sosiaalidemokraattien Hannu Järvinen, kristillisdemokraattien Mika Setälä sekä vihreiden Perttu Jussila Tampereelta. Vaalitentin järjestävät yhdessä Akaan vasemmisto ja Vasen Kaista -verkkolehti. Ehdokkaita tenttaa lehden päätoimittaja Sinikka Torkkola.

Missä ehdokkaat kulkevat, Vasen Kaista kertoo

Lisätiedot tapahtumista Vasen Kaistan -kalenterista.

Kaikki eduskuntavaalitapahtumat Vasen Kaistan kalenterissa

Vaalibussin kiertuepaikat Vasen Kaistan -tapahtumissa

*

 

 

Lisää aiheesta muualla verkossa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *