Artikkeli: Vasemmisto

14.3.2019 klo 07:55

Vaalityöt kutsuvat nyt

Vasemmistoteltta ehdokaskuvineen kiertää ympäri Pirkanmaata ja kutsuu kansalaisia tapaamaan ehdokkaita. (Kuva: Markku Uusiniemi.)

Huhtikuun eduskuntavaalit pitävät vasemmiston aktiivit kiireisinä tulevina viikkoina. Ahkeria jäseniä ja kannattajia tarvitaan vaalitöihin, kuten vaalilehden jakeluun ja  vaalimökin päivystysvuoroihin.

Maanantaina kokoontunut Keski-Tampereen osasto johtokunnan keskusteli paitsi eduskuntavaaleista myös toukokuun eurovaaleista. Johtokunta myönsi eurovaaliehdokas Sinikka Torkkolalle 500 euron vaalituen. Vilkasta keskustelua herätti myös ajankohtainen poliittinen tilanne, hallituksen ero ja sosiaali- ja terveysuudistuksen kaatuminen. Myös seuraavassa eduskunnassa käsittelyyn tuleva sosiaali- ja terveysuudistus pohditutti.

Johtokunta hyväksyi myös uusia jäseniä sekä käsitteli  tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vuodelta 2018. Osaston kevätkokous pidetään Ylä-Vitosessa ensi maanantaina 18.3.2019 kello 18.00.

Lisää aiheesta muualla verkossa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *