Artikkeli: Tampere

15.3.2021 klo 08:16

Tapani Streng: oikeudenmukaisen Tampereen puolesta

Eteläpuisto - luonnonkaunis paikka Tampereen ytimessä lähellä Laukontoria.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Tapani Streng:

– Minun Tampereeni on ensisijaisesti kuntalaisille oikeudenmukainen Tampere, joka huomioi myös heikoimmassa asemassa olevat. 

– Päättäjänä en epäröi sanoa omaa mielipidettäni asioista. Haluan olla päättäjänä myös helposti tavoitettavissa ja antamassa vastauksia minulle esitettyihin kysymyksiin. Erilaisissa neuvottelufoorumeissa pitkään mukana olleena omaan myös tietoa ja taitoa siitä, millä tavalla asioita käsitellään. 

– Joukkoliikenteen kehittäminen Tampereella on mielestäni erittäin positiivinen asia, erityisesti nyt valmistuva raitiotieliikenne. Varmasti tuossa asiassa vielä aluekohtaista kehitettävää löytyy, mutta itse uskon kuitenkin hyvään lopputulokseen ja huomoidaan samalla myös ympäristöystävällisyys. Palveluiden saatavuuteen ja henkilökohtaiseen palveluun haluan parannusta, erityisesti ikäihmisiä ajatellen. Nykyisellään liian paljon painotetaan verkkoasiointia henkilökohtaisen palvelun sijaan. 

Nykyinen hyhkyläinen 

– Varsin pitkälle elämä on painottunut työhön ja vapaa-aikakin on usein valmistautumista seuraavaan työrupeamaan. Oman pienen terassipihan kanssa puuhailu, erityisesti kesäisin, rentouttaa ja antaa muuta ajateltavaa. Uintireissut kesäisin Tahmelan uimarannalle ovat myös virkistävää vaihtelua. Kävely Pispalan kujia myöden tuo aina muistoja mieleen myös lapsuudesta.

Hotellivirkailija ja työsuojeluvaravaltuutettu 

– Luottamustehtäviä edunvalvonnassa minulla on reilun 24 vuoden ajalta. Aikanaan aloitin työpaikkani työsuojeluasiamiehenä ja sitten toimipaikkakohtaisena luottamusmiehenä. Sen jälkeen tehtävä johti alueelliseksi työsuojeluvaltuutetuksi ja sen jälkeen alueelliseksi pääluottamusmieheksi ja henkilöstön edustajaksi työnantajayrityksen yhteiselle neuvottelufoorumille. Kahden ammattialani ammattiosaston johtokunnassa olen ollut useiden vuosien ajan. Asumiskohteeni asukastoimikunnan puheenjohtajana olen myös edelleen. Paikallisessa SAK:ssa olen myös ollut pitkään hallituksen jäsenenä. Yhteiskuntavaikuttaminen on minulle tärkeä ja merkittävä osa elämää.

Tapani Streng

hotellivirkailija

56 -vuotias 

asuu Hyhkyssä 

 

 

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *