Artikkeli: Pirkanmaa

11.5.2022 klo 18:18

Tervetuloa tekemään moniäänistä vasemmistolaista journalismia

Kollaasi jutuista Vasemman Kaistan verkkosivuilla
Vasen Kaista -verkkolehti on lukijoidensa ja tekijöidensä näköinen. Osallistumalla lehden tekemiseen pääset luotsaamaan lehden tarjontaa toivomaasi suuntaan ja myös edistämään moniäänistä journalismia.

Sykkiikö sydämesi moniääniselle tiedonvälitykselle ja vasemmistolaisille arvoille? Vasen Kaista -verkkolehden toiminnassa pääset tekemään työtä molempien eteen. Tervetuloa tutustumaan Vasemman Kaistan toimintaan perehdytystilaisuudessa torstaina 12.5. kello 18:00. Perehdytys järjestetään Pirkanmaan vasemmiston toimistolla Tampereella Näsilinnankatu 22 A 27, 5. kerros.

Vasemman Kaistan päämääränä on tuottaa ja julkaista vasemmistolaista paikallisjournalismia Pirkanmaalla. Paikallisuutisten lisäksi julkaisemme juttuja niin kulttuurista, valtakunnallisista kuin kansainvälisistäkin aiheista. Kaikki juttumme syntyvät vapaaehtoisten kynästä. Myös päätoimitus toimii vapaaehtoispohjalta.

Verkkolehden toiminta perustuu demokraattisiin periaatteisiin. Kellä tahansa lehtemme arvomme jakavalla on mahdollisuus olla mukana tekemässä vasemmistolaista journalismia kykyjensä ja aikataulunsa puitteissa. Osallistuminen ei vaadi muuta kuin halua kirjoittaa ja journalistista mielenlaatua. Kaistan parissa kaikkien on mahdollista oppia journalististen tekstien laatimista, kehittyä kirjoittajana ja samalla laajentaa journalistisen kentän moniäänisyyttä.

Jos sinusta tuntuu, ettei jotain yhteiskunnallisesti tärkeää aihetta käsitellä julkisuudessa tarpeeksi, Vasen Kaista -verkkolehden avulla voit muuttaa asian!

Vasemman Kaistan perehdytysilta 12.5. klo 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *