Artikkeli: Orivesi, Pirkanmaa

30.6.2022 klo 15:50

Oriveden vasemmisto kutsuu Längelmäveden kesäpäivään

Perinteikkäässä Längelmäveden kesäpäivässä on mukana kymmeniä yhteisöjä ja paljon ohjelmaa. Oriveden vasemmiston teltalla voi keskustella myös kahden aluevaltuutetun, Anna Kontulan ja Anne Nymanin kanssa. Kuva on vuoden 2019 tapahtumasta. (Kuva: Anne Lappalainen)

– Längelmäveden kesäpäivä järjestetään parin vuoden tauon jälkeen ensi lauantaina, kertoo Oriveden vasemmiston puheenjohtaja Anne Lappalainen

– Längelmäveden kesäpäivä on rento koko perheen ohjelmallinen ilmaistapahtuma, jossa esitellään myös Oriveden, Juupajoen ja Längelmäen yhdistyksiä ja yrityksiä. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita kauempaakin, Lappalainen toivottaa.

– Oriveden vasemmisto on varannut paikkansa kesäpäiviltä. Pirkanmaan vasemmiston aluevaltuustoryhmästä saapuvat tapahtumaan kansanedustaja, aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja Anna Kontula sekä aluevaltuutettu, seutuhallituksen jäsen Anne Nyman. Oriveden vasemmiston teltalle voi tulla jutustelemaan vaikkapa Pirkanmaan hyvinvointialueesta, seudullisista asioista, siitä mitä palveluita kesäasukkaat toivovat saavansa kunnalta. Tarjolla mehua, karkkia ja arpajaisiinkin voi osallistua, täydentää Lappalainen.

Längelmäveden kesäpäivää on vietetty jo noin 30 kertaa. Oriveden kaupunki on järjestänyt tapahtuman tähän asti, mutta nyt kesäpäivän järjestävät yhteistyössä Eräjärven Urheilijat, Rönnin huvikeskus ja Oriveden Sanomat.

Längelmäveden kesäpäivässä on mukana 50 näytteilleasettajaa. Erityisesti lapsiperheille on lisäksi tarjolla omaa ohjelmaa. Aamupäivällä esiintyy Super-Sam ja iltapäivällä Rönnin kesäteatterissa on maksullinen Soiva Sammakko -lastenteatteriesitys.

Längelmäveden kesäpäivä järjestetään lauantaina 2. heinäkuuta kello 10–15 Oriveden Rönnillä, Eräjärventie 946.

Vasemmiston mainos Längelmäveden kesäpäiviltä. "Vasemmistoliiton aluevaltuutettuja tavattavissa Längelmaveden kesäpäivässä Rönnillä lauantaina 2.7. Anna Kontula ja Anne Nyman paikalla klo 12-13. Oriveden vasemmisto paikalla koko tapahtuman ajan. Poikkea keskustelemaan!"

Lisää aiheesta muualla verkossa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *