Artikkeli: Tampere, Vasemmisto

18.3.2023 klo 08:14

Vaalimökit aukeavat – päivystämään voi vielä ilmoittautua

Ryhmäkuvassa vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokkaita.
Pirkanmaan vasemmiston eduskuntavaaliehdokkaita voi pian tavata vaalimökillä Tampereen Keskustorilla. (Kuva: Raisa Taurinka)

Pitkän tauon jälkeen vaalimökit ovat taas käytössä Tampereen Keskustorilla. Pirkanmaan vasemmisto juhlii mökin avajaisia tänään lauantaina kello viideltä. Paikalla on eduskuntavaaliehdokkaita sekä puoluesihteeri Anna Mäkipää. Viimeksi vaalimökit ovat olleet käytössä vuoden 2019 eduskuntavaaleissa, sillä ne olivat tauolla koronan vuoksi viime kunta- ja aluevaalien ajan.

Vaalimökillä on tavattavissa Pirkanmaan vasemmiston eduskuntavaaliehdokkaita aina vaaleihin saakka. Tarjolla on kahvia ja poliittisia keskusteluja. Ehdokkaat kampanjoivat mökin edustalla.

Vaalimökille pääsee osoittamaan tukensa ehdokkaille tekemällä päivystystyötä, johon sisältyy muun muassa kahvinkeittoa. Päivystykset on jaettu kahden tunnin vuoroihin kymmenestä aamulla kuuteen illalla. Päivystysvuorossa on kerrallaan kaksi henkilöä, jotka eivät ole ehdokkaita. 

Mökkejä on yhteensä kahdellatoista puolueella. Vasemmistoliitto on perussuomalaisten ja Suomen kommunistisen puolueen välissä. 

Päivystämään voi halutessaan ilmoittautua Tiina Jalavalle: pirkanmaanvas AT pirkanmaanvas.fi

Kommentteja: 1

  1. Viimeksi Keskustorin vaalimökit olivat käytössä europarlamentin vaaleissa toukokuussa 2019.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *