Artikkeli: Tampere

16.11.2023 klo 14:43

Anu Ropponen valittiin jatkamaan Tampereen Vasemmiston puheenjohtajana

Tampereen Vasemmiston syyskokouksessa kuultiin kansanedustaja Anna Kontulan poliittinen katsauksen videoyhteyden välityksellä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Ulla-Leena Alppi. Keskusteluissa nousi esiin pormestari Kalervo Kummolan huoli mielenosoituksista, jotka hänen mukaansa häiritsevät liikennettä ja joiden rajoittamisesta kaupunki tulisi puhumaan poliisin kanssa. Puheenvuoroissa todettiin muun muassa, että mielenilmaisu on perustuslain suojaama oikeus. Sen rajoittaminen ei kuulu pormestarin toimialueelle. (Kuva: Markku Uusiniemi)
Tampereen Vasemmiston puheenjohtajaksi valittiin edelleen Anu Ropponen. Jouni Sirén jatkaa varapuheenjohtajana. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Markku Uusiniemi.

Muiksi varsinaisiksi kunnallistoimikunnan jäseniksi valittiin Simon Riestra Aedo, Oskari Fritius, Leena Haapa-aho, Vili Antero Jousi, Sami Kaita, Jarno Lattu, Minna Malkamäki, Tapani Peltomaa, Niko Vallenius ja Sanna Viherlehto. Varajäseniksi valittiin Kati Härmä ja Johan J. Valli.

Kansanedustaja Anna Kontula piti kokouksessa poliittisen katsauksen videoyhteyden välityksellä. Kokouksen osanottajat saivat kuulla myös erittäin myönteisestä jäsenmäärän kehittymisestä: tänä vuonna on Tampereen Vasemmistoon liittynyt jo noin 450 uutta jäsentä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *