Tapahtuma:

Vasemmistonaisten feministinen kiroiluiltama ja eurovaalitilaisuus


  • Date:

Suututtaako poliittinen tilanne? Ottaako oman elämän asiat päähän? Tule purkamaan turhautumistasi Vasemmistonaisten feministiseen kiroiluiltamaan Tampereelle ravintola Artturiin lauantaina 18.5. klo 19.00 alkaen!

Tilaisuuden vetää ajatushautomo Hatun johtaja Saara Särmä! Kiroilu tapahtuu Tampereella ravintola Artturissa (Kauppakatu 9). Esteetön sisäänkäynti erillisestä ovesta kadulta ja esteetön wc.

Ennen kiroilua lavalla esittäytyvät Vasemmistoliiton upeat eurovaaliehdokkaat! Lista paikalle saapuvista ehdokkaista päivittyy tähän Vasemmistonaisten verkkosivuille ja tapahtuman Facebook-eventiin. Tässä vaiheessa paikalle ovat esittäytymään ja kiroilemaan lupautuneet Vasemmistonaisten varapuhenainen Gashaw ”Kaisa” Bibani Vantaalta ja vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Minna Minkkinen Tampereelta. Paikalla myös Vasemmistonaisten puhenainen, kansanedustaja Veronika Honkasalo.

Mikä on feministinen kiroiluiltama?

Kiroiluiltamissa osallistujat pääsevät halutessaan kertomaan yleisön edessä, mikä heitä ottaa päähän ja miksi. Kylmiltään lavalle ei tarvitse mennä, sillä esikiroilijat lämmittelevät ensin osallistujat ja johtavat myös yleisöä yhteiskiroiluun. Kiroilu voi liittyä ajankohtaiseen politiikkaan (ja siinähän riittää kiroiltavaa) tai vaikka omassa elämässä suututtavaan asiaan. Lavalla meneminen ei ole pakollista, vaan kiroiluista voi nauttia myös omalta paikaltaan.

Tervetuloa päästämään höyryjä kanssafeministien seurassa!

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tarkempi aikataulu ja tiedot päivittyvät Vasemmistonaisten nettisivuille.