Artikkeli: Uutiset 2013–2018

11.12.2013 klo 15:29

Media kiinnostui Pirkanmaan vasemmistosta

Teksti ja kuvat: VASEN KAISTA

Itsenäisyyspäivän mielenosoituksen ja sitä seuranneen mellakan selvittely on saanut aikaan pienoisen ihmeen: Aamulehden kuvaaja ja toimittaja tulivat Vasemmistoliiton toimistolle. Toimittaja Juha Vainio ja kuvaaja Jukka Vuokola tulivat tarkistamaan kokoustilojen varauskirjoja ja etsimään tietoja kiakkovierasjuhlien kokoustajista.
– Ainakaan näissä Näsilinnankadun tiloissa ei ole kokoontunut väkeä suunnittelemaan kiakkovierasjuhlia, vastaa asiamies Aarno Karjalainen toimittajan kysymyksiin. Karjalainen vastaa Näsilinnankadun A-rapun toisessa kerroksessa sijaitsevan, Kutomatyöläisten säätiön kokoustilan varauksista.

Vasemmistoliiton väki ihmetteelee syntynyttä kohua: miksi tosiasioita ei ole selvitetty. Skuupin metsästyksessä lähdekritiikki näyttää unohtuneen ja sosiaalisen median tietoja on käytetty ilman tarkistusta. Tarinasta on kuitenkin yritetty pitää tiukasti kiinni ja asiaa on kysytty yhä uudelleen.
– Ensimmäisen kerran lähes 24 vuoteen Aamulehti ja iltapäivälehdet halusivat tietää kaiken Vasemmistoliiton tekemistä, kuvailee tilannetta Pirkanmaan vasemmiston toiminnanjohtaja Jukka Kinos,  joka on itsenäisyyspäivän jälkeen saanut vasta lukuisia kertoja median soittoihin.

Lisää aiheesta:

Aamulehden juttu
Kiakkovieraiden pesäksi väitetyssä talossa – ”Täällä ei ole suunniteltu mellakoita”

Kansan Uutiset:
Kiakkovieraat hämmensivät vasemmistoa
Kiakkojuhlien analyysia: Kansa jaetaan jo roskaväkeen ja eliittiin

 

Kommentteja: 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *