Artikkeli: Uutiset 2013–2018

20.3.2016 klo 16:39

Pirkanmaan puoluevaltuutetut valittu

Pirkanmaan Vasemmistoliiton piirkokouksessa oli läsnä lähes 80 osanottajaa. Kuva: Virvva-Mari Rask
Pirkanmaan vasemmistoliiton piirkokouksessa oli läsnä lähes 80 osanottajaa. Kuva: Virva-Mari Rask

Toimittaja: JUKKA KINOS
Pirkanmaan vasemmistoliitto päätti piirikokouksessa esittää Milla JurvaaJouni Sireniä ja Sinikka Torkkolaa Tampereelta, Rauno Kesseliä Ylöjärveltä sekä Veera Kirettiä Valkeakoskelta vasemmistoliton puoluevaltuuston jäseniksi: Varajäseniksi valittiin Rauno Lehtinen Pirkkalasta, Tuula Linnusmäki Lempäälästä, Leena Saarela Sastamalasta sekä Tatu Ahponen ja Henrik Jaakkola Tampereelta.

Jos joku valituista jäsenistä tai varajäsenistä tulee valituksi puoluehallituksen jäseneksi, puoluevaltuustoon nousee seuraavaksi eniten vaaleissa ääniä saanet. Neljä näistä varavarajäsenistä sai tasamäärin ääniä, joten heidän kesken suoritettiin arvonta. Arvonnan tuloksena etusijajärjestys on Kiti Neuvonen, Tampere, Jorma Mäntylä, Kangasala, Laura Tohka Tampere ja Hannu Lehikoinen Lempäälä.

 

Lisää aiheesta Vasen Kaistalla
Pekonen puhuu piirikokouksessa

 

Lisää aiheesta muualla verkossa
Puoluvaltuutettuehdokkaiden esittely Pirkanmaan vasemmistoliiton verkkosivulla

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *