Artikkeli: Uutiset 2013–2018

31.3.2016 klo 20:56

Vasemmistoliitto toiseksi suosituin Tradekan vaaleissa

CAI MELAKOSKI   
Marjatta Stenius-Kaukonen, Eila Rimmi ja Sinikka Torkkola valittiin Pirkanmaan vasemmistoliiton listalta uuteen Tradekan edustajistoon. Maaliskuussa yhdistettynä kirje- ja verkkoäänestyksenä toteutetun vaalin tulos julkistettiin tänä iltana.

SDP vahvisti asemaansa edustajiston suurimpana ryhmänä 55 paikallaan ja 57,7 prosentin ääniosuudellaan. Vasemmistoliitto sai 29 paikkaa 33,9 prosentin ääniosuudellaan. SKP sai yhden edustajan. Muiden ryhmien edustajia ei tällä kerralla valittu.

Edellisessä edustajistossa oli 110 paikkaa, ja Pirkanmaalla 13 edustajaa. Uuteen 85-jäseniseen valtuustoon valittiin 11 edustajaa Pirkanmaalta. Työnsä päättävässä edustajistossa SDP:n edustajia on 67, Vasemmistoliiton 39, SKP:n kolme ja keskustan yksi.

Lue lisää muualta verkosta:

Tradekan tiedote vaalituloksesta (31.3.2016)

Tradekan edustajistovaalin tulos, kaikkien ehdokkaiden äänimäärät kaikissa vaalipiireissä

Vasen Kaistan uutinen vaaleista: (11.3.2016)

Tradekan vaalit käynnissä (11.3.2016)

Etusivun kuva:

Kuvassa Tampereen Eteläpuistosta löytyvä Osuustoimintamuistomerkki. Se paljastettiin vuonna 1950 Tampereelle perustetun ensimmäisen työväenosuuskaupan 50-vuotispäivän kunniaksi. Kuvassa näkyy muistomerkin yksi osa "Ostoksilta paluu". Muistomerkin toisella puolella on kuvattuna "Tukinkantajat". Teoksen on suunnitellut Wäinö Aaltonen, ja se on tehty Vehmaan punaisesta graniiitista. Muistomerkki oli aikoinaan Pohjoismaiden suurin veistos, mitat viisi kertaa kuusi metriä.
Kuvassa Tampereen Eteläpuistosta löytyvä Osuustoimintamuistomerkki. Se paljastettiin vuonna 1950 Tampereelle perustetun ensimmäisen työväenosuuskaupan 50-vuotispäivän kunniaksi. Kuvassa näkyy muistomerkin yksi osa ”Ostoksilta paluu”. Muistomerkin toisella puolella on kuvattuna ”Tukinkantajat”. Teoksen on suunnitellut Wäinö Aaltonen, ja se on tehty Vehmaan punaisesta graniiitista. Muistomerkki oli aikoinaan Pohjoismaiden suurin veistos, mitat viisi kertaa kuusi metriä.

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *