Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

28.2.2017 klo 19:20

Juhapekka Lindfors: panostusta ympäristönsuojeluun

Ulkoilu Niihaman metsissä rauhoittaa väsyneen puurtajan mieltä. Se on oiva paikka liikkua Arttu-koiran kanssa, ilman huolta liiallisesta liikenteestä.

VASEN KAISTA
Minun Tampereeni on tarkoitettu kaikille sen asukkaille, myös eläimille. Se on viihtyisä ja vihreä kaupunki, jossa ymmärretään puhtaan ympäristön merkitys kuntalaisten psyykkiselle hyvinvoinnille. Se on kaupunki, joka panostaa kuntalaisten palveluihin ja näkee myös kvartaalia kauemmaksi.

Millainen päättäjä?

Päättäjänä uskoisin olevani piristävä väriläiskä. Olen harkitsevainen ja tarkastelen mielelläni eri näkökulmia. Olen kuitenkin tottunut puhumaan suoraan ja ajatuksistani kerron avoimesti.
Toiminnassani pyrin toista yksilöä kunnioittavaan vuorovaikutukseen ja kuuntelen, mitä muilla on sanottavana. Nöyrä osaan olla, mutta nöyristely ei kuulu tapoihini. Minua on vaikea vaientaa.

Millainen Tampere?

Tampereella hyvää on mielestäni sen sopiva koko. Se on riittävän suuri tarjotakseen välillä mahdollisuuden vaihtaa maisemaa, mutta riittävän pieni pitääkseen välimatkat kohtuullisen kokoisina.
Keskustan alue alkaa valitettavasti muistuttaa enemmän tunkkaista betonihelvettiä kuin paikkaa, missä tahtoisi aikaansa viettää. Autojen aiheuttama meteli on hirveää kuunneltavaa.
Tampere on kotikaupunkini, johon olen kiintynyt. Se on toistaiseksi ollut hyvä paikka elää, mutta seuraan todella surullisena kehitystä, missä puistoja ja metsiä raivataan ihmisasutusten tieltä.

Pessimistinen optimisti

Olen mies, jolla on vahva oikeudentunto. En ole kiinnostunut puoluepoliittisesta pelaamisesta tai oman edun tavoittelusta. Yritän oikeasti olla jotain parempaa.

Olen tulisieluinen ja toisinaan kova kuoreltani, mutta rinnassani sykkii lämmin sydän. Luonteeltani olen rohkea ja luotettava. Läheisilleni olen valmis antamaan paljon, mutta luottamukseni voi menettää vain kerran.
Luonnon ja kaiken elävän kunnioittaminen on mielestäni elämän jatkumon edellytys. Me ihmiset olemme vain pieni osa siitä, eikä meidän tulisi asettaa itseämme tämän kokonaisuuden yläpuolelle. Sen taistelun tulemme häviämään.

Turvaa ja huolenpitoa

Olen vastavalmistunut mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitaja. Aikaisempaa työkokemuksta minulla on turvallisuusalalta. Olen työskennellyt vartijana noin kuuden vuoden ajan, joista kaksi vuotta vuoroesimiehenä.
Olen vahvasti mukana ammattiyhdistystoiminnassa ja toimin oman osastoni hallituksessa rahastonhoitajana. Toimin aktiivina myös SAK:n Tampereen paikallisjärjestössä ja vastaan muun muassa sen verkkosivujen ylläpidosta.
Annoin aikaisemmin vahvan panokseni Operaatio Vakiduuni -nimisen kansanliikkeen tavoitteiden eteenpäin viemiseksi ja olin myös ahkera sen markkinoinnissa.

Juhapekka Lindfors

Ikä: 33 vuotta

Ammatti: Lähihoitaja, mielenterveys- ja päihdetyö

Kaupunginosa: Ristinarkku

Luottamustehtävät: Ammattiosaston rahastonhoitaja ja tiedottaja, puolueosaston rahastonhoitaja, SAK:n Tampereen Paikallisjärjestön hallituksen varajäsen ja verkkosivuvastaava

Ota yhteyttä:

info[AT]juhapekkalindfors.fi

Facebook-poliitikkosivu

Verkkosivu

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *