Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

28.2.2017 klo 07:22

Juho Puusniekka: yhdenvertaisuuden asialla

Musiikki merkitsee minulle todella paljon. Sen kautta usein tulee suodatettua ilot ja surut.

VASEN KAISTA
Minun Tampereellani kaikille on taattu yhdenvertaiset palvelut. Esimerkkeinä toimivat sosiaali- ja terveyspalvelut sekä toimiva ja edullinen joukkoliikenne.

Millainen päättäjä?

Olisin oikeudenmukainen päättäjä. Olen empaattinen, muut huomioiva ihminen, jolle epäoikeudenmukaisuus on pahin kirosana. Kuuntelen ja otan selvää asioista.

Millainen Tampere?

Tampere on hyvä paikka asua virkistysalueineen. Tampereella perinteisesti ei viha ole ottanut valtaa, vaikka rasistinen ääriliikehdintä huolestuttaakin. Joukkoliikenteen toimivuudessa olisi parannettavaa, siksi ratikkaa odotankin mielenkiinnolla, vaikka ajatukseni siitä alkuun olivat ristiriitaiset.

Musiikkidiggari Kalevasta

Asun viihtyisässä Kalevassa aivan Tammelan rajalla yhdessä avovaimoni kanssa. Valitettavasti hän viettää työn takiaviikot Lopella. Harrastan intohimoisesti musiikkia ja soitan kitaraa kolmessa yhtyeessä. Musiikkini kuuntelen lähinnä vinyyliltä, niitä onkin jokunen kertynyt. Rakastan myös hyvää ruokaa, mikä ehkä näkyy.

Elämänmuutos lähihoitajaksi

Olen aikaisemmalta ammatiltani sähköasentaja. Nyt on elämänmuutos käynnissä ja opiskelen lähihoitajaksi Tredussa. Hoivapuoli on kiinnostanut jo kauan, sopii paremmin luonteeseenikin. Luottamustehtäviä ei suhteellisen aloittelevalla poliitikolle ole vielä juuri kertynyt. Metalli seiskan toimikunnassa olen kuitenkin varajäsenenä ja olin ehdolla viime liittokokousvaaleissa.

Juho Puusniekka

Ikä: 30 vuotta

Ammatti: sähkö- ja kokoonpanoasentaja, lähihoitajaopiskelija

Kaupunginosa: Kaleva

Luottamustehtävät:
Tampereen Metallityöväen Ammattiosaston hallituksen varajäsen

Ota Yhteyttä:
juhopetteri[AT]hotmail.com

Facebook-poliitikkosivu

Twitter

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *