Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

10.3.2017 klo 17:24

Aapo Niemi: yhdenvertaisuutta ja oikeudenmukaisuutta kaikille

Hienoa kun Tampereelle on tullut useita hampurilaisravintoloita, joissa käytetään laadukkaita kotimaisia raaka-aineita. On mukava käydä kaveriporukalla nauttimassa kunnon burgerit ja miksei muutama olutkin.

VASEN KAISTA
Minun Tampereeni on turvallinen kaupunki, joka tarjoaa kaikille yhdenvertaiset palvelut, mahdollisuudet hyvään koulutukseen ja harrastamiseen. Kaupunki jossa perheistä ja vanhuksista pidetään hyvää huolta. Kaupunki jossa yrittäjillä ja työntekijöillä on hyvä olla. Ja kaupunki jossa on parhaat hampurilaiset.

Millainen päättäjä?

Olen rehellinen ja oikeudenmukainen. Ahkera ja nopea oppimaan. Otan kantaa asioihin, kerron omat mielipiteeni ja uskallan olla myös erimieltä. Ennen lopullisen kantani muodostamista, otan perusteellisesti asioista selvää. En jahkaile, vaan pystyn tekemään päätöksiä ja seisomaan suoraselkäisesti niiden takana. Minulla on myös kanttia myöntää, jos olen ollut väärässä.

Millainen Tampere?

Tampere on hyvä paikka asua. On kaunis luonto, hyvät palvelut ja monipuolista kulttuuritarjontaa. Ihmiset viihtyvät.

Hyvinvointi ei kuitenkaan jakaudu tasapuolisesti kaikille. Varsinkin lasten varhaiskasvatuksen ja koulutuksen yhdenvertaisuuden edistämiseen on tehtävä kaikki mahdollinen, eikä ryhmäkokoja saa kasvattaa.

Vanhustenhoitoon on panostettava lisää. Varsinkin kotihoidossa on ongelmia, kun hoitajia on liian vähän ja he uupuvat työtaakan alle.

Tampereen pitää huomioida julkisissa ruokahankinnoissa lähiruoka ja kotimaisuus, jotta lapsemme ja isovanhempamme saavat eettisestä, puhdasta, kotimaista ruokaa.

Kolholainen kahden tyttären ay-isä Vehmaisista

Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa tytärtä ja vaimo. Hän on Turusta, joten tiedän ainakin, mitä Tampereella ei kannata tehdä. Sahalahden Saarioisilla olen ollut luottamustehtävissä ja ay-aktiivina yli 6 vuotta, ja tähän työhön perhe tuo hyvää vastapainoa. Isyys on saanut asioihin vaikuttamisen tuntumaan vielä aiempaakin tärkeämmältä.

Ystävät ovat tärkeitä ja heidän kanssaan kaikennäköisiä reissuja puuhaillaan.

Harrastan elokuvia, salia, lenkkeilyä, puistofutista Hc Rallissa, ja ylpeydellä olen kantanut 96-vuotiaan, legendaarisen Kolhon Vihurin värejä jo yksivuotiaasta alkaen, nykyisin salibandykentillä.

Pääluottamusmies ja elintarviketyöntekijä

Luottamustyöstäni pidän todella paljon. Välillä tämä työ on toki raskasta myös itselle, mutta kun saa auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan, se palkitsee.

Meillä yhteistyö työnantajan kanssa toimii, joten voimme yhdessä keskittyä enemmän työpaikan kehittämiseen, kuin riitelemiseen.

Monella työpaikalla luottamustoiminta on kuitenkin pelkkää edunvalvontaa, siksi onkin niin tärkeää, että meillä on olemassa yleissitovat työehtosopimukset, joissa määritellään vähimmäistyöehdot. Julkisella sektorillakin on ongelmia, siksi meidän onkin vaadittava, että kunnat toimivat jatkossa esimerkkinä vastuullisesta työnantajasta.

Aapo Niemi:

Ikä: 35 vuotta

Ammatti: Pääluottamusmies, elintarviketyöntekijä

Kaupunginosa: Vehmainen

Luottamustehtävät: Pääluottamusmies, ammattiosaston sihteeri, SEL:n Häme-Keski-Suomen aluejärjestön hallituksen jäsen

Ota yhteyttä:

Puh. 050 353 4819

aapo_13[AT]luukku.com

Facebook-poliitikkosivu

*

Kommentteja: 1

  1. Hyvä Aapo! Sinunlaista suoraselkäistä ihmistä tarvitaan – olet aidosti ihmisen asialla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *