Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

8.3.2017 klo 17:35

Mahmoud Machaal: rauhanrakentaja ja ihmisoikeuksien puolustaja

Minulle tärkein paikka Tampereella on Finlayson, sillä se osoittaa miten maahanmuuttajataustaiset henkilöt voivat olla osana kehittämässä meidän yhteistä kaupunkiamme.

VASEN KAISTA
Minun Tampereeni tarjoaa kaikille tamperelaisille laadukkaat ja tasa-arvoiset sosiaali- ja terveyspalvelut, sekä hyvät ikäihmisten ja heidän omaistensa palvelut.

Jokaisella lapsella on oikeus saada laadukasta päivähoitoa ja varhaiskasvatusta sekä tarvittaessa oikea-aikaisia lapsiperheiden tukipalveluita.

Monikulttuurinen ja monimuotoinen, kaikkien yhteinen Tampere ilman rasismia ja syrjintää.

Kaupunki, joka mahdollistaa työllistymisen ja vähentää työttömyyttä.

Millainen päättäjä?

Oikeudenmukainen sekä hyvien sosiaali- ja terveyspalvelujen puolustaja

Millainen Tampere?

Tampere on turvallinen ja viihtyisä kaupunki, jossa on toimiva joukkoliikenne. Ikäihmisten ja lasten palvelut ovat kehittyneet parempaan suuntaan. Lisäksi aktiivipassin käyttöönotto oli hyvä päätös, koska sillä tuetaan vähävaraisia ihmisiä.

Mielestäni Tampereen pitäisi olla vetovoimaisempi kaupunki, joka lisää rohkeutta investoida, parantaa työllisyyttä ja edistää yrittäjyyttä. Lisäksi tarvitaan kaikille tamperelaisille avoimia tiloja, joissa voi harrastaa liikuntaa ja taidetta.

Tampereen keskustaa pitäisi tehdä eloisammaksi järjestämällä myös ilmaisia koko perheen tapahtumia, sekä enemmän kohtuuhintaisia, pienyrittäjiä tukevia myyjäisiä.

Elämän puolustaja

Olen kotoisin Libanonista. Siellä eläessäni toimin vapaaehtoisena pelastustehtävissä sisällissodan aikana. Olen asunut Tampereella lähes 30 vuotta. Olen opiskellut hallintoa ja johtamista ja jonkin verran pedagogiikkaa. Olen työskennellyt noin 24 vuotta Tampereen kaupungilla vanhusten sairaanhoidossa ja myös esimiestehtävissä.

Olen ollut seitsemän vuotta lasten ja varhaisnuorten vapaaehtoinen jalkapallovalmentaja, taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana ja mukana SPR:n toiminnassa.

Ihmisoikeudet ja tasa-arvo ovat minulle tärkeitä. Lisäksi puolustan eläinten oikeuksia sekä luontoa.

Sairaanhoitaja ja oikeuksien puolustaja

Olen Tampereen kaupunginvaltuuston varavaltuutettu. Olen ollut neljä vuotta Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston sekä avopalvelujen johtokunnan jäsen.

Vuodesta 2011 lähtien olen ollut maahanmuuttajaneuvoston jäsen.

Lisäksi olen osaamis- ja elinkeinolautakunnan varajäsen ja Tampereen joukkoliikennelaitoksen johtokunnan jäsen.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja.

Mahmoud Machaal:

Ikä: 55 vuotta

Ammatti: Sairaanhoitaja sekä hallinto ja johtaminen

Kaupunginosa: Kaukajärvi

Kunnalliset luottamustehtävät: Tampereen kaupunginvaltuuston varavaltuutettu

Ota yhteyttä:

machaal63[AT]yahoo.com

Facebook-poliitikkosivu

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *