Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

8.3.2017 klo 17:42

Marjo Airila: parempaan huomiseen

Vapaaehtoistyö palkitsee. Ihmisten auttaminen on minulle sydämen asia ihonväriin, uskontoon, kansalaisuuteen tai etnisyyteen katsomatta.

VASEN KAISTA
Minun Tampereeni on turvallinen, tasavertainen ja monipuolinen. Se on kaupunki, jossa kaikkien on hyvä olla ja jonne kenen tahansa on hyvä tulla käymään.

Millainen päättäjä?

Haluan kuunnella ihmisiä. On tärkeää toimia yhteistyössä niin kaupunkilaisten kuin päättäjienkin kanssa. Kaupunkilaisten äänen pitää kuulua päätösten teossa.

Millainen Tampere?

Tampereen joukkoliikenne on kiitoksen arvoinen, samoin kulttuuritarjonta. Huonoa on asumisen kalleus ja liian pitkät jonot terveyspalveluihin. Keskustaa voisi vielä kehittää elinvoimaisemmaksi.

Kielitaitoinen moniosaaja

Olen kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti ja ammatiltani tarjoilija. Asun keskustassa. Minulla on elintarviketeknologian ja -teollisuuden perus- ja ammattitutkinto sekä tarjoilijan ammattitutkinto. Lisäksi olen opiskellut sosiaalipolitiikkaa sekä kansainvälistä työlainsäädäntöä Nordiska Folkhögskolanissa. Opintoihin sisältyi myös opintoja YK:n päämajassa Genevessä.

Vapaa-aikani kuluu vapaaehtoistyön merkeissä auttaen hädänalaisia ihmisiä. Koen vieraiden kielten opiskelun antoisaksi. Selviydyn hyvin seitsemällä kielellä ja paraikaa opiskelen arabiaa.

Töissä nollatuntisopimuksella matalapalkka-alalla

Työskentelen nollatuntisopimuksella tarjoilijana kahden eri työnantajan palveluksessa, mikä aiheuttaa jatkuvia haasteita arkipäivään.

Tämän monelle muullekin hankalan tilanteen muuttaminen inhimilliseksi on yksi niistä asioista, joita haluan päättäjänä ajaa. Tiedän myös, mitä on matalapalkkatyö.

Marjo Airila:

Ikä: 51 vuotta

Ammatti: Tarjoilija

Kaupunginosa: Keskusta

Muut luottamustehtävät: Luottamusmies 12 vuotta edellisessä työpaikassa

Ota yhteyttä:

marjo.airila[AT]gmail.com

Facebook-poliitikkosivu

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *