Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

8.3.2017 klo 17:05

Marja-Leena Niittymäki: työnä ja kuluttajana kulttuuria kaikenikäisille

Erään näytelmän sanoin ”viihdyn ammatissani”, jota olen saanut harjoittaa tässä paikassa lähes 50 vuotta. Työ näytelmien parissa on kuljettanut minut läpi elämän kirjon.

VASEN KAISTA
Minun Tampereeni on kulttuuri- ja ympäristöystävällinen. Lapset ja nuoret huomioonottava. Hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet tarjoava. Kaiken ikäisten saavutettava. Edellä mainitut myös ydinkeskustassa asuville. Väljä kaupunki, puistoineen ja taideteoksineen on paikka, jossa on hyvä elää.

Millainen päättäjä?

Asioihin huolella perehtyvä, harkitseva, tasapuolinen ja kuntalaisia kuunteleva.

Millainen Tampere?

Tampere on kaunis kaupunki ja sellaisena se tulee pitää. Parannettavaa olisi paljonkin. Kaupungin omaa vuokra-asuntotuotantoa tulisi lisätä. Hillitä yksityistämistä ja omaisuuden myyntiä. Säilyttää kunnan omat työpaikat ja mielellään lisätä niitä eikä vähentää. Tässä vain pari esimerkkiä, jotka ovat sydäntäni lähellä.

Kulttuurin suurkuluttaja

Työni on myös harrastukseni. Vapaa-ajallani viihdyn teattereiden katsomoissa, ooppera- ja konserttisaleissa, niin pienissä kuin suurissakin, kaikenlaisen musiikin parissa. Kuvataidenäyttelyt ja museot kuuluvat luonnollisena osana elämääni.

Olen myös mummu kahdelle ihanalle lapselle, joille soisin olevan enempikin aikaa. Toivottavasti sitten kun tuo uhkaavasti lähestyvä eläkeaika koittaa, on aikaa heille ja paljolle muulle jota ei työaikana ole pystynyt tekemään.

Teatterityöntekijä ja luottamushenkilö

Teatterityö on mielekästä, antoisaa ja ajatuksia herättävää. Aina aloitettaessa uutta näytelmää on uuden haasteen edessä. Työ on myös hyvin sitovaa, eikä pelkästään työaikojensa perusteella. Voi kai sanoa, että työni on ollut elämäni.

Koko työikäni olen ollut mukana oman alani ay-toiminnassa, liittomme perustamisesta lähtien. Yhdistystemme ja liittojemme eri luottamustoimet ovat olleet hoidettavanani. Työntekijöiden hyvinvointi on erittäin tärkeä asia minulle. Kunnallisia luottamustoimia on kertynyt kolmenkymmenen vuoden aikana useampiakin, lähinnä kulttuuri- ja koulupuolelta.

Marja-Leena Niittymäki:

Ikä: 67 vuotta

Ammatti: tarpeistonhoitaja/tarpeistonvalmistaja

Kaupunginosa: Tammela

Kunnalliset luottamustehtävät: Kadunnimitoimikunnan jäsen

Muut luottamustehtävät: luottamusmies, Teatterialan ammattilaiset TAM ry:n varapuheenjohtaja

Ota yhteyttä:

Puh. 050 401 0949

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *