Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

8.3.2017 klo 17:09

Riina Inkinen: oikeudenmukaisen ja reilun Tampereen puolesta

Kissani ja minä pihallamme keskustassa. Pihalla tulee viihdyttyä, vaikka ei itse aina haluaisikaan. Pipsan ehdoilla mennään, satoi tai paistoi. Kuva: Nelli Korhonen

VASEN KAISTA
Tampereeni on turvallinen ja eläväinen kaupunki. Ihmisillä on hyvät kulkumahdollisuudet ja tilaa nauttia kaupungista. Viihtyvyyteen panostetaan ja tilaa annetaan kansalaisten käyttöön. Kaikkia asukkaita, luontoa ja eläimiä kunnioitetaan. Kestävän kehityksen periaatteet huomioidaan päätöksenteossa.

Millainen päättäjä?

Tutustuisin kulloinkin päätettävissä olevaan asiaan monelta kantilta ja pyrkisin järkeviin ja pitkäjänteisiin päätöksiin. Arvoni ohjaavat toimintaani. Arvojani ovat muun muassa oikeudenmukaisuus, reiluus, vastuullisuus ja avoimuus. Kaikessa päätöksenteossa on otettava huomioon kestävän kehityksen tavoitteet niin ekologisesti kuin sosiaalisesti. Pitäisin äänestäjät ajan tasalla.

Millainen Tampere?

Tampere on vuosien mittaan elävöitynyt kovasti. Tapahtumia järjestetään ja kesällä myyntikojut elävöittävät kaupunkikuvaa. Vanhaa arvokasta ja kaunista rakennuskantaa on säilynyt jonkun verran. Silti edelleen vanhaa tuhotaan liialla innolla. Kaupunkipuistoja tulee suojella, ne puhdistavat ilmaa ja luovat viihtyvyyttä. Tampere on kauniilla paikalla, mikä luo mahdollisuuksia erilaisiin harrastuksiin. Lasten, nuorten ja myös aikuisten harrastemahdollisuuksia tulee suojella ja entisestään kehittää. Pyöräilyä pitää edelleen sujuvoittaa ja kannustaa kaupunkilaisia pyöräilemään.

Kosmopoliitti kotikissa

Asustan Tampereen keskustassa kissani kanssa. Pääsääntöisesti vietän rauhallista elämää, mutta toisinaan on syytä hieman repäistä. Nautin matkustelusta ja sukulaisperheeni ja kummipoikani Espanjassa tarjoavat yhden suosikkikohteen. Sieluni koti Tampereen lisäksi on Ateenassa. Vapaa-aikana kuntoilen salilla ja luonnossa. Siirtymiseen paikasta toiseen käytän polkupyörää. Ystävät lapsineen ja ilman ilahduttavat. Olen uskollinen palvelija kissalleni. Olen asunut ulkomailla ja kotiudun uusiin paikkoihin nopeasti, mutta viihdyn myös kotona.

Aktiivinen vaihtoehtobyrokraatti

Työskentelen asiantuntijana TE-toimistossa. Aktiivisena ihmisenä olen tullut valituksi luottamustehtäviin työpaikalla. Työntekijöitä edustava THHL valitsi minut viime vuonna hallitukseen ja nyt aloitin myös varatyösuojeluvaltuutettuna. Olen aiemminkin toiminut henkilöstön tukena. Kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastavana potilaiden aseman parantaminen kiinnostaa ja siksi aktivoiduin yhdistystoimintaan ja nyt toimin Kilpirauhaspotilaat ry:n hallituksessa. Minulla on niin sanotusti paljon sanottavaa ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen on kiinnostanut jo vuosia.

Riina Inkinen:

Ikä: 40 vuotta

Ammatti: asiantuntija, varatyösuojeluvaltuutettu, THHL:n hallituksen jäsen, Kilpirauhaspotilaat Ry hallituksen jäsen

Kaupunginosa: Juhannuskylä

Muut luottamustehtävät: varatyösuojeluvaltuutettu, THHL:n hallituksen jäsen, Kilpirauhaspotilaat Ry hallituksen jäsen

Ota yhteyttä:

riinainkinen[AT]hotmail.com

Facebook-poliitikkosivu

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *