Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

10.3.2017 klo 17:21

Marja-Riitta ”Maikku” Martti: ihmisten ja ympäristön asialla

Olen vannoutunut työmatkaliikkuja ja lenkkeilijä. Sorsapuisto on yksi lempipaikoistani työmatkalla kaikkina vuodenaikoina.

VASEN KAISTA
Minun Tampereellani välitetään aidosti kaikista asukkaista ja ympäristöstä, joukkoliikenne toimii ja keskusta kasvaa, mutta myös kaupungin laidoilla voidaan hyvin. Minun Tampereellani ihmiset ja asuinalueet eivät eriarvoistu ja kaikki voivat kokea kuuluvansa osaksi yhteisöä.

Millainen päättäjä?

Päättäjän tärkein ominaisuus on mielestäni ymmärtää ihmisiä ja välittää heistä, koska kuntapolitiikka ei ole vain tontteja ja määrärahoja, vaan niin sanotusti tavallisten ihmisten arjen hoitamista. Minulle tärkeää on ihmisten ja ympäristön hyvinvointi.

Päättäjänä olen jämpti, mutta yhteistyökykyinen ja dialogiin pyrkivä, otan huomioon paitsi päätösten hinnan, myös niiden arvot.

Millainen Tampere?

Tampereella selvästi viihdytään ja se on vetovoimainen kaupunki, itsekin olen muuttanut tänne vieraan heimon pariin nuorena itseäni ja omannäköistä elämääni etsimään.

Kaikilla ei kuitenkaan käy yhtä hyvä tuuri. Työttömyys ja mielenterveysongelmat ovat asioita, joihin tulee puuttua. Tarvitaan määrärahoja ja yhdessä tekemistä, sillä ihmiset tekevät kaupungin.

Tampere on kaunis kaupunki luonnon ympäröimänä ja ympäristömme pitäisikin nähdä voimavarana ja valttina itsessään, ei vain resurssina.

Humanisti vasemmalta

Asun kaksin Saukonmäessä, missä on onnistuttu säilyttämään vanhaa yhteisöllisyyttä. Olen kotoisin maalta ja huomaan kaipaavani välillä pienen maalaiskunnan yhdessä tekemistä ja toisista välittämistä.

Vapaa-ajallani lenkkeilen läheisissä Kaupin metsissä. Harrastan myös kuntosalitreenaamista Nääshallilla, mutta enemmän höntsyilyhengessä.

Illalla löydyn todennäköisesti sohvalta kädessäni kudin tai kirja, tai sitten googlaan seuraavaa kohdetta, jossa voisin käyttää Museokorttiani, joka oli viime vuoden paras ostos ja on ainakin tuplannut kulttuurinkulutukseni.

Kivijalasta kunnallisvaaliehdokkaaksi

Työskentelen kivijalkamyymälän apulaismyymäläpäällikkönä ja vastaan yrityksen some-viestinnästä ja -markkinoinnista. Pidän työstäni ja mielestäni kivijalkamyymälät tekevät kaupungin.

Liityin Vasemmistoliiton jäseneksi vuoden 2015 eduskuntavaalien jälkeen. Olin aina ajatellut, että jos liityn puolueeseen, en voi vain jäädä rivijäseneksi ja niinpä olenkin puolueosastoni hallituksessa ja kunnallistoimikunnan varajäsenenä.

Kuntavaaliehdokkuuteni vaati hiukan suostuttelua, mutta lähes kaikki tuttavani ovat vastanneet ehdokasjulkistamiseeni ”Tietenkin lähdit, hyvä!”.

Marja-Riitta ”Maikku” Martti:

Ammatti: Tradenomi, FM, apulaismyymäläpäällikkö ja somevastaava

Ikä: 34 vuotta

Kaupunginosa: Saukonmäki

Ota yhteyttä:

marja.riitta.martti[AT]gmail.com

Facebook-poliitikkosivu

Twitter

Instagram

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *