Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

1.3.2017 klo 16:36

Sampsa Rantanen: tamperelaisten hyvinvointi on tärkeintä

Ratinan alue kuvastaa kaupungin ja luonnon yhteyttä Tampereella.

 
VASEN KAISTA
Minun Tampereeni on hyvä paikka asua kaikille. Se on viihtyisä ja toimiva kaupunki, siisteyskään ei olisi pahitteeksi. Täällä ei ketään jätetä oman onnensa nojaan hankeen makaamaan.

Millainen päättäjä?

Asukkaiden hyvinvointi on minulle tärkeää. Päätösten pitää myös kuvastaa tätä. Jokaiseen ongelmaan on olemassa vastaus, mutta vastaus ei myöskään saa olla pahempi kuin ongelma. Tämänhän me olemme kaikki huomanneet.

Päättäjänä punnitsen vaihtoehdot tarkasti ja valitsen vaihtoehdon joka antaa suurimman hyödyn mahdollisimman monelle, vaikka se tarvitsisi hakea ns. laatikon ulkopuolelta.

Millainen Tampere?

Tampereella on paljon hyvää. Tampere on vetovoimainen ja suosituin yliopistokaupunki. Me kaikki voimme olla ylpeitä kaupungistamme.

Parannettavaakin on. Tampereen siisteyteen pitää panostaa, onhan se ensimmäinen käyntikorttimme. Esimerkiksi kaupungin Smart Tampere strategiaa voidaan hyödyntää homekoulujen tilalle rakennettavissa älykouluissa. Paikalliset yritykset ovat tässä myös avainasemassa. Tämänkaltaisilla projekteilla Tampere pystyy viemään osaamistaan muualle maailmaan ja luomaan työpaikkoja.

Pienyrittäjyyttä ja älytekniikkasektoria on tuettava kaupungin projektien ja investointien kautta. Tällä Tampere nousee.

Luonto ja kaupunki

Viihdyn erinomaisesti Tampereen keskustassa kaksiossani, jossa asun vaimoni kanssa. Täällä on sekä palvelut, että luonto lähellä. Pyynikillä ulkoilu onkin yksi lempiharrastuksistani. Muihin harrastuksiini kuuluu lukeminen, elokuvat, salilla käynti sekä tietokonepelit.

Luonnon ja kaupungin suhde onkin mielestäni tärkeä osa Tampereen henkeä ja se on säilyttämisen arvoista. Tämä tulee ottaa huomioon tulevaisuudessakin kaavoitusta suunnitellessa.

Muutosta tarvitaan

Olen tällä hetkellä uudelleen opiskelemassa ja viimeistelemässä graduani Tampereen yliopistolla. Pääaineeni on yritysjuridiikka, joka antaa erinomaisen näkökulman myös kunnallispolitiikkaan.

Liityin Vasemmistoliittoon viime vaalien aikaan. Silloin ajattelin, että jotain on nyt tehtävä. Lisää on näemmä panostettava.

Toimin tällä hetkellä Tampereen vasemmistoliiton kunnallistoimikunnassa sekä Keski-Tampereen osaston varapuheenjohtajana. Ja teidän äänestäjien avulla toivottavasti kaupunginvaltuutettuna jatkossa.

Sampsa Rantanen:

Ikä: 41 vuotta

Ammatti: Kauppatieteiden kandidaatti (KTK)

Kaupunginosa: Nalkala

Luottamustehtävät: Keski-Tampereen vasemmiston varapuheenjohtaja ja Tampereen vasemmistoliiton kunnallistoimikunnan jäsen, As Oy Hämeenpuisto 35:n puheenjohtaja

Ota yhteyttä:

Facebook-poliitikkosivu

Twitter

Verkkosivu

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *