Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

3.3.2017 klo 18:41

Virva-Mari Rask: arjen tuntien, vahvalla aattella

Capoeira on brasilialainen kamppailulaji, jossa kunto kohenee iloisessa ilmapiirissä. Lapset ja aikuiset voivat harjoitella yhdessä.

VASEN KAISTA
Tulevaisuudessa Tampere on edelleen paras kotikaupunki, niin tänne syntyneille kuin muualta muuttaneille. Toivotamme tervetulleeksi ihmiset, yritykset ja yrittäjät.

Millainen päättäjä?

Vasemmistolaisena valtuutettuna toimin vahvasti arvojeni puolesta ja kuuntelen mitä kuntalaiset arjestaan kertovat. Tunnen omakohtaisesti pätkätyöläisyyden, työttömyyden ja lapsiperheen arjen.

Lupaan olla tunnollinen ja asioihin perehtyvä. Uskallan ehdottaa ja kyseenalaistaa, Tampere tarvitsee uudistuvan valtuuston.

Millainen Tampere?

Tulevaisuudessa Tampere on edelleen se paras kotikaupunki, niin tänne syntyneille kuin muualta muuttaneille. Toivotamme tervetulleeksi ihmiset, yritykset ja yrittäjät ja luomme hyvän kasvun mahdollisuudet. Työllisyyden nosto on suuri ja vaativa haaste.

Puolustamme varhaiskasvatusta, koulutusta ja laadukkaita palveluita tiukan valtiollisen talouskurin aikana. Nuorten edullisia harrastusmahdollisuuksia on lisättävä.

Viestimme selkeästi ja luotettavasti. Viestinnässä käytettävä mahdollisimman avointa ja asiantuntevaa linjaa, jotta luottamus päätöksentekoon vahvistuu.

Käsityöläinen Ikurista

Juureni ovat Keminmaalla, mutta tunnen kotini olevan Tampereella, Ikurissa. Pidän metsän läheisyydestä ja lenkkeilymaastoista. Lenkkeilyn lisäksi olen aloittanut tauon jälkeen taas capoeiran. Teen myös käsitöitä ja silittelen Särmä-kissaani.

Ammattiyhdistysaktiivinen koneenasentaja

Metallialalle tulo vuonna 2008 toi minut mukaan aktiiviseen ay-liikkeeseen. Ammattiyhdistyksen kautta olen kiinnostunut myös politiikasta, joka on aikaa vievin harrastukseni. Työt ovat olleet monessa eri Pirkanmaan metalliyrityksessä, myös vuokratyön kautta. Nyt työskentelen Metso Mineralsilla koneenasentajana.

Ammattiosastoni on Metalli 7, jossa olen hallituksen jäsen sekä opintosihteeri.

Edellisissä kuntavaaleissa äänimääräni riitti kaupunginvaltuuston varavaltuutetuksi. Lisäksi olen terveyttä ja toimintakykyä ylläpitävän lautakunnan varajäsen ja kyseisen jaoston jäsen.

Virva-Mari Rask:

Ikä: 38 vuotta

Ammatti: Koneenasentaja

Kaupunginosa: Ikuri

Kunnalliset luottamustehtävät: Varavaltuutettu, kunnallisjärjestön varapuheenjohtaja, Keski-Tampereen vasemmiston puheenjohtaja, Tetolan jaoston jäsen, Terveyttä- ja toimintakykyä ylläpitävän lautakunnan varajäsen

Muut luottamustehtävät: Metallityöväen liiton hallituksen 3.varajäsen, Tampereen Metallityöväen ammattiosaston hallituksen jäsen

Ota yhteyttä:

virvamari.rask[AT]gmail.com

Facebook-poliitikkosivu

Twitter

Instagram

Verkkosivu

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *