Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

3.3.2017 klo 18:42

Terjo Linnanen: kansalaisten puolella

Kaiken työn arvostus on Terjo Linnaselle sydämenasia. Työssäviihtyvyyteen ja -jaksamiseen tulee aidosti panostaa, eikä pelkästään juhlapuheissa.

VASEN KAISTA
”Politikos”-sana on kreikkaa. Se tarkoittaa ”kansalaisia koskevaa”, ja kansalaisia olemme me. Kunnallinen politiikka on ihmistä lähellä olevien asioiden käsittelyä ja päätösten tekemistä kansalaisten parhaaksi. Oma Tampereeni on kasvava kaupunki meitä ihmisiä varten, eikä milloinkaan päinvastoin.

Millainen päättäjä?

Päättäjän keskeinen rooli on ymmärtää ihmisiä. Hänen on kyettävä hahmottamaan asioita laajoina kokonaisuuksina ja pystyttävä toimimaan epäitsekkäästi yhteisen hyvän, eikä yhdenkään suppean eturyhmän puolesta.

Hyvä päättäjä toimii tarmolla yhteisten oikeiden päämäärien puolesta ja kantaa päätöksistään suoraselkäisesti vastuun. Idealismiaan hän ei kadota milloinkaan.

Minä olen sellainen päättäjä.

Millainen Tampere?

Tampere on monin tavoin menestystarina. Asumme kasvavassa ja eteenpäin katsovassa yliopistokaupungissa, jossa on menestyvää yritystoimintaa ja monimuotoista kulttuuritarjontaa. Voimme olla aiheesta ylpeitä hyvästä maineesta, josta kaupunki kansallisissa tutkimuksissa nauttii.

Silti kaikki ei ole meillä hyvin. Kritiikin terä on osoitettava siihen, etteivät menestyksen hedelmät lankea kaikille tasan. Suuren mittakaavan ongelmina kaupungissamme ovat muun muassa massatyöttömyys ja taivasta hipova vuokrataso.

Näiden haasteiden selättämiseen on väsymättä suunnattava myös kaupungin päätöksenteossa.

Pispalan sälli

Olen 39-vuotias kahden kouluikäisen pojan isä Tampereen kauniista Pispalan kaupunginosasta.

Politiikka, historia ja yhteiskunta ovat olleet kiinnostukseni kohteita läpi koko aikuisen elämäni. Tietopohjani niistä aiheista on erittäin laaja.

Luonteenpiirteistäni pidän erityisessä arvossa korkeaa työmoraalia ja kykyä aitoon joukkuepelaamiseen kaikenlaisten ihmisten kanssa, heidän vahvuutensa omieni kanssa yhdistäen. Toisissa ihmisissä kunnioitan erityisesti epäitsekkyyttä, ja pyrkimys pyyteettömyyteen ja yhteisiin voittoihin toimii punaisena lankana myös omissa toimissani.

Palkkatyöläinen vasemmalta

Poliittisesti olen vahvasti työväenluokkaan sitoutunut vasemmistolainen, feministi ja sanan modernia merkitystä painottaen sosialisti. Vasemmistoliiton poliittiseen toimintaan liityin vuonna 2009, ja vaikutan Keski-Tampereen osaston johtokunnassa.

Työpaikkanani on ollut jo yli 13 vuotta ATA Gears Oy:n lämpökäsittelylaitos, jossa työskentelen teräksen karkaisijana.

Olen työpaikkani varapääluottamusmies ja osaston luottamusmies. Ay-toiminta ja -vaikuttaminen ovat muutoinkin vahvuusalueitani. Metallityöväen Liiton liittokokousvaaleihin osallistuin liiton vasemmistoryhmän ehdokkaana.

Terjo Linnanen

Ikä: 39 vuotta

Ammatti: Metallityöläinen

Kaupunginosa: Pispala

Luottamustehtävät: Varapääluottamusmies, ATA Gears Oy, Keski-Tampereen vasemmiston johtokunnan jäsen

Ota yhteyttä:

Puh. 040 701 9377

nokorea[AT]yahoo.com

Facebook-poliitikkosivu

Verkkosivu

*

Kommentteja: 2

  1. Kiitos oikein paljon kommentoinnistasi Aamulehdestä. Huomasin, että olen asiastasi aivan samaa mieltä. Minä en kai voi kuntavaaleissa äänestää Sinua, koska olen ylöjärveläinen.. mutta kaikkea hyvää Sinulle! Jospa voisit suositella minulle jotakin ehdokasta täälläpäin..

    Pertti Merta

    1. Hei ja kiitos sanoistasi! Valitettavasti tämä Vasemman Kaistan sivu ei anna mitään ilmoitusta siitä kun tätä juttua on kommentoitu, joten huomasin vastauksesi vasta nyt.

      Ja mielelläni suosittelen tovereita Ylöjärveltä. Vasemmiston lista siellä on kaikkineen hyvä, mutta Minna Hokkanen ja Aki Leppänen olisivat esimerkkejä hyviksi tietämistäni ehdokkaista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *