Artikkeli: Uutiset 2013–2018

11.10.2017 klo 18:30

Kangasalan Vasemmistoliiton johto uudistui

Kangasalan valtuutettuja ja luottamushenkilöitä 2017-21: Milla Peltonen, Jorma Mäntylä, Marja Pekkarinen, Seppo Talli, Ranja Aukee, Mikko Hakala, Harri Jouhki ja Iikka Nikkinen. Valtuutetuksi valittu Seppo Talli muutti toiselle paikkakunnalle ja valtuutetuksi hänen tilalleen tuli Iikka Nikkinen. (Kuva: Pertti Salo)

 

Teksti: JORMA MÄNTYLÄ
Vasemmistoliiton Kangasalan osaston johtokunta uudistui eilen pidetyssä syyskokouksessa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kunnanvaltuutettu Iikka Nikkinen. Johtokuntaan valittiin Timo Rautanen (varapj.), Pertti Salo (taloudenhoitaja) ja Harri Jouhki, Marja Pekkarinen, Anne Soimajärvi sekä varajäseniksi Ranja Aukee ja Jorma Mäntylä.

Iikka Nikkinen on 32-vuotias järjestelmäasiantuntija. Hän asuu puolisonsa Annan kanssa Kuhmalahdella.

‒ Olen vuosikymmenen tunnustanut olevani vasemmistolainen ja tiesin jo nuorena politiikan olevan minulle kutsumus. Olen töitä tehnyt sen eteen, että voin toimia politiikan parissa täysillä, Iikka Nikkinen kertoo.

‒ Puolueosastomme pitää sisällään valtavan tietomäärän Kangasalan ja vasemmiston historiasta. Aktiiveja löytyy maantieteellisesti eri puolilta Kangasalaa, eri taustoista ja elämäntilanteista. Tehtäväni uutena puheenjohtajana on innokkaasti ja johdonmukaisesti mahdollistaa kaikkien tietovarat ja toiminta kuntalaisten hyväksi.

‒ En pidä johtaa-termistä. Minulle vasemmistolaisuus tarkoittaa sitä, että yhdessä toimimme kuntalaisten hyväksi. Työelämästä minulle on kertynyt runsaasti kokemusta, jota aion käyttää tässä vastuullisessa tehtävässä hyödyksi. Avoimuus ja rehellisyys ovat minulle tärkeitä arvoja, kriittinen ajattelu mahdollistaa kehittämisen.

‒ Olen syvästi kiitollinen siitä luottamuksesta mitä Kangasalan Vasemmiston jäsenet ovat osoittaneet minua kohtaan. Nyt lyödään eri sukupolvien kanssa yhteisesti työhanskat käteen ja lähdetään töihin, Nikkinen sanoo ja lupaa olla käytettävissä.

Uutisen ja Iikka Nikkisen haastattelun julkaisi ensimmäisenä Kangasalan Vasemmisto

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *