Artikkeli: Uutiset 2013–2018

1.10.2017 klo 09:38

Vasemmistolla onnistunut toritilaisuus Hervannassa

Kesääkin vielä hitusen ilmassa. Vasemmistoliiton valtuutetun Sinikka Torkkola, Mikko Aaltonen ja Milka Hanhela sekä saosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsen Mirja Juusola tapaamassa hervantalaisia.

 

Teksti ja kuvat: MARKKU UUSINIEMI     
Tampereen Vasemmiston lättyteltalla kävi vilske Hervannan torilla lauantaina. Erityisesti tulevan sosiaali- ja terveysuudistuksen, soten kiemurat askarruttivat teltalla kävijöitä. Hervantalaisten kanssa keskustelivat mun muassa kaupunginvaltuutetut Sinikka Torkkola ja Mikko Aaltonen, sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsen Mirja Juusola ja kaupunginvaltuutettu Milka Hanhela. Kansan Uutiset otettiin Hervannassa hyvin vastaan.

Lättyjä jaettiin noin 240 kpl, mutta kesken ne loppuivat. Lättytiimi selitti tarvittaessa ihmettelijöille, että mainoksessa oleva sana ”lettu” tarkoittaa ”lättyä”. Hiljattain tamperelaistunut mainoksen tekijä lupasi ottaa opikseen ja korjata virheen seuraavaan telttailuun mennessä.

Lättytiimi jälleen vauhdissa, Paistovuorossa Terttu Koskela ja Raimo Ahoniemi. Vuoroaan odottaa Jarmo Ahonen. Lättytaikinamestari Hannu Palonen seuraa tilannetta taakana,

 

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *