Artikkeli: Uutiset 2013–2018

15.12.2017 klo 11:32

Valtuuston kokousta seurataan Ylävitosessa

Vasemmistoliiton valtuutettuja ja varavaltuutettuja kaupungintalon kattoparvekkeella lokakuussa. Kuvassa ovat Noora Tapio (edessä), Sirkkaliisa Virtanen, Ulla-Leena Alppi, Minna Minkkinen, Ilkka Porttikivi, Johannes Tolonen, Milka Hanhela, Sinikka Torkkola, Antti Salonen, Kalle Hyötynen, Virva-Mari Rask ja Mikko Aaltonen. Kuvasta puuttuvat Janika Kunnari ja Jouni Sirén. (Kuva Antti Yrjönen.)

 

Teksti: JUKKA PELTOKOSKI    
Tampereen valtuuston kokousten verkkolähetysten yleisöseuranta alkaa ensi maanantaina vasemmiston yhteistoimistolla Ylävitosessa. Valtuutettuja puhuttavat listalla niin kaupungin sisäinen valvonta ja riskit, hallintosäännön liite luottamushenkilöiden palkkioiden maksuperusteista kuin kaavoituksen työohjelmalle vuosille 2017-2021. Kokouksessa lopussa käsitellään valtuustoaloitteita.

Tampereen kaupunki on jo pitkään välittänyt valtuuston kokoukset suorina lähetyksinä. Uusi yhteistoimisto mahdollistaa kokoontumisen yhteen keskustelemaan ja ottamaan kantaa valtuuston päätöksiin. Valtuuston kokouksen seurannan lomassa keskustellaan politiikasta, osallistutaan sosiaalisen median keskusteluun eli sometetaan ja järkkäillään ajankohtaisia järjestöjuttuja.

Yhteisseurannan tarkoituksena on luoda mukava tapa seurata kaupunkipolitiikkaa sekä tavata toisia. Seuranta antaa myös tärkeää huomiota ja arvostusta omille valtuutetuillemme.

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu yleensä kerran kuussa maanantaisin. Ensimmäinen valtuustoseuranta on kokeilu, jossa keskustellaan toiminnan jatkamisesta.

Valtuustoseuranta on avoin kaikille kaupunginvaltuuston kokouksesta kiinnostuneille.

 

Lisää aiheesta muualla verkossa

Tampereen kaupunginvaltuuston kokousten suora lähetys verkossa (Tampereen kaupungin verkkosivuilla)

Tampereen kaupunginvaltuuston kokouksen esityslista (Tampereen kaupungin verkkosivuilla)

 

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *