Artikkeli: Uutiset 2013–2018

31.1.2018 klo 18:36

Lakkokahvit perjantaina Werstaalla

Werstas tarjosi pullakahvit ja suoran kuvayhteyden Helsinkiin myös syyskuussa 2015. Tuolloin SAK:n, Akavan ja STTK:n liittojen jäsenet sekä tuhannet muut osoittivat mieltään Rautatientorilla hallituksen politiikkaa vastaan. (Kuva: Cai Melakoski)

 

Teksti: CAI MELAKOSKI
Työväenmuseo Werstas osoittaa jälleen ensi perjantaina, ettei se ole pelkkä näyttelypaikka, vaan elävä museo, joka osaa yhdistää historian nykypäivän elämään.

Museolla voi seurata suoraa verkkolähetystä Helsingin Rautatientorin Ääni työttömälle –mielenosoituksesta ensi perjantaina kello 11–13. Tämä on oivallinen tilaisuus niille, jotka syystä tai toisesta eivät pääse mukaan Tampereelta järjestettäviin bussikuljetuksiin.

Tapahtumassa on myös kaikille avoin ja maksuton kahvitarjoilu.

Väkeä saapui samanhenkisille lakkokahveille (katso kuva) syyskuussa 2015 niin paljon, että kun Gallerian seisomapaikatkin oli kansoitettu, avattiin auditoriossa seisojille ja vielä tapahtumaan saapuville lisätila, jossa oli toinen valkokangas ja tarjoilupiste.

Lakkokahvit-tapahtuma Facebookissa

 

Lisää aiheesta Vasen Kaistassa:

Tungosta Werstaan lakkokahveilla (18.9.2015)

Lisää aiheesta muualla verkossa:

Työväenmuseo Werstas

 

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *