Artikkeli: Uutiset 2013–2018

4.9.2018 klo 08:22

Pirkkalan vasemmisto aloitti syksyn Sankilassa

Pirkkalan vasemmiston Jouni Rasi, Rauno Lehtinen, Hannele Ranta, Senni Almusa ja Jouni Kallioluoma suunnittelivat tulevan syksyn toimintaa Sankilassa. (Kuva: Marketta Hyvärinen)

Teksti: JOUNI KALLIOLUOMA    
Pirkkalan vasemmiston johtokunta kokoontui lauantaina viettämään lämmintä kesäpäivää Sankilaan. Ohjelmassa oli vapaamuotoista keskustelua ja syyskauden toiminnan suunnittelua. Maakuntavaalit eivät tulleetkaan syksyksi, joten eduskuntavaalit ovat seuraavat vaalit keväällä. Niihin ja Eurooppavaaleihin pitää valmistautua huolella. On tärkeää pärjätä vaaleissa, koska nykyhallituksen politiikka ei saa enää jatkua.

Sankilan päärakennukseen tutustuttiin ja todettiin, että se sopisi muun muassa  aika monenlaiselle kulttuuritoiminnalle. Sankila voisi myös olla Pyhäjärven portti, joka tarjoaisi järven käyttöön liittyviä palveluja. Pidimme hyvänä ideoita Sankilan peltoalueiden palstaviljelystä ja kesäkahvilasta.

Päärakennus voisi olla järkevää vuokrata jollekin toiminnan järjestäjälle. Myyntiä emme kannata, koska alue on niin keskeinen, että se kannattaa pitää kunnan omistuksessa. Samalla ihmeteltiin sitä, että Sankilan päärakennus tai väentupa eivät ole julkisesti varattavissa kuntalaisten käyttöön. Rakennusten käyttämisen tulisi olla nykyistä läpinäkyvämpää.

Syksyn toimintaa suunniteltiin sen verran, että pidämme Suupantorilla sote-henkisen toritapahtuman lauantaina 22.9. klo 11-13. Perinteiseen tapaan osallistumme myös marraskuussa pidettävään joulunavaukseen. Ja muutakin jännittävää on luvassa.

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *