Artikkeli: Uutiset 2013–2018

31.10.2018 klo 11:30

Viisi uutta vasemmistoehdokasta Pirkanmaalta eduskuntavaaleihin

Pirkanmaan vasemmiston piirihallituksen eilen asettamista ehdokkaista kootun kollaasin kuvaajia ovat Marja-Liisa Torniainen (Anneli Lehtonen), Marianna Pukkala (Liban Sheikh), Cai Melakoski (Aapo Niemi) ja Jouni Kallioluoma (Antti Salonen)

 

VK   
Pirkanmaan Vasemmistoliiton piirihallitus päätti eilen esittää 10.11. kokoontuvalle piirikokoukselle viisi uutta nimeä eduskuntavaaliehdokkaiksi. Ehdokkaat ovat lehtori Anneli Lehtonen (65) Nokialta, pääluottamusmies ja talonmies Kai Muukkonen (54) Valkeakoskelta sekä tamperelaiset elintarviketyöntekijä ja pääluottamus Aapo Niemi (36), pääluottamusmies Antti Salonen (40)  ja opiskelija Liban Sheikh (28).

Piirihallituksen jo aikaisemmin asettamat ehdokkaat ovat tamperelaiset kansanedustaja Anna Kontula (41), talouspäällikkö Mikko Aaltonen (42), opiskelija Noora Tapio (22), kielenkääntäjäyrittäjä Jouni Siren (51) ja rikosseuraamustyöntekijä Ilkka Porttikivi (38) sekä ympäristötekniikan insinööri Katja Kotalampi (29) Virroilta, työsuojeluvaltuutettu Rauno Kesseli (61) Ylöjärveltä, myyjä Anne Nyman (54) Nokialta, päivätoiminnan ohjaaja Raija Westergård (63) Hämeenkyröstä ja henkilöstö- ja työsuojeluvastaava Iikka Nikkinen (33) Kangasalta.

Pirkanmaan Vasemmisto on nimennyt nyt yhteensä 15 ehdokasta, kahdeksan Tampereelta, kaksi Nokialta sekä yhdet ehdokkaat Hämeenkyröstä, Kangasalta, Valkeakoskelta, Virroilta ja Ylöjärveltä. Syyspiirikokous asettaa lisää ehdokkaita ja päättää lopullisesta 19 ehdokkaan listasta.

Asiasta aiemmin Vasen Kaista -verkkolehdessä:

Piirihallitus nimesi eduskuntavaaliehdokkaita (7.10.2018)

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *