Artikkeli: Uutiset 2013–2018

7.10.2018 klo 12:09

Piirihallitus nimesi eduskuntavaaliehdokkaita

Piirihallitus kokousti Mänttä-Vilppulan kaupungintalolla. Kokousta isännöin kaupunginvaltuutettu Pentti Paananen (edessä vasemmassa reunassa.) Ryhmäkuvassa mukana oikealta Marko Honkanen, Risto Viitanen, Ilkka Hirvi, Timo Rautanen, Marja-Leena Torkki, Anna Jukantupa. Takana vasemmalta Veijo Laitinen, Sami Vastamäki, Tatu Ahponen, Jari Laihia, Aaron Kallinen ja Niko Vallenius.

Teksti ja kuva: SINIKKA TORKKOLA    
Vasemmistoliiton Pirkanmaan piirihallitus nimesi lauantaina kokouksessaan Mänttä-Vilppulassa kymmenen ehdokasta eduskuntavaaleihin. Piirihallitus päätti myös aikaistaa piirikokousta. Marraskuun viimeiselle lauantaille suunniteltu kokous kutsutaan koolle jo marraskuun kymmenenneksi päiväksi.

Piirihallitus nimeää loput yhdeksän ehdokasta seuraavissa kokouksissaan. Nyt ehdokkaiksi nimettiin viisi tamperelaista: kansanedustaja Anna Kontula, talouspäällikkö Mikko Aaltonen, rikosseuraamustyöntekijä Ilkka Porttikivikielenkääntäjäyrittäjä Jouni Sirén ja opiskelija Noora Tapio.

Pirkanmaan muista kunnista ehdokkaaksi asetettiin työsuojeluvaltuutettu Rauno Kesseli Ylöjärveltä, vesilaitoksen hoitaja Katja Kotalampi Virroilta, henkilöstö- ja työsuojeluvastaava Iikka Nikkinen Kangasalta, myyjä Anne Nyman Nokialta ja päivätoiminnan ohjaaja Raija Westergård Hämeenkyröstä.

Ennen kokousta Pentti Paananen, Aaron Kallinen ja piirihallituksen jäsenet tarjosivat kahvia ja Kansan Uutisia kauppareissulaisille.

 

Lisää aiheesta Vasemmalla Kaistalla

Eduskuntavaaliehdokkaista lisää esityksiä (1.10.2018)
Puolueosastot nimesivät eduskuntavaaliehdokkaita Pirkanmaalla (24.9.2018)
Vasemmistoliitto kolkuttaa kaksinumeroisia kannatuslukemia (8.8.2018)
Kannatusmittausten lukeminen – lyhyt oppimäärä (3.8.2018)

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *