Artikkeli: Lempäälä, Pirkanmaa, Vasemmisto

21.2.2019 klo 07:02

Vaihtotorin vilskeestä vauhtia Satu Kosolan vaalityöhön

Veera Kosola, Aino, Aurora Halen, Tarja Rossi, Satu Kosola, Hannele Lehikoinen, Tiina Huhtakallio ja Niini Rossi talkoilivat vaihtotorilla. (Kuva: Esa Salminen.)

VK   
Lempäälän vasemmiston perinteistä vaihtotoria oli järjestämässä iso joukko vasemmistoaktiiveja ystävineen. Työväentalon salin puolella oli kova huiske, kun pinkkiliiviset apujoukot järjestelivät vaatteita ja tavaroita oikeille paikoilleen.

− Tilaisuudessa poikkesi parisen sataa kierrättäjää Lempäälästä ja lähiseudulta, iloitsi tapahtumaa jo noin kymmenettä kertaa järjestämässä ollut kunnanvaltuutettu ja vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokas Satu Kosola.

Tapahtuma tunnetaan paitsi tavaroiden kierrättämisestä myös herkuistaan. Kuljun työväentalon pihassa paistuivat muurinpohjaletut kahden pannun voimin ja grillissä kypsyi makkaroita myös vegaaneille. Sisällä puolestaan juotiin  kahvia kuuluisien vasemmistopiparkakkujen kera.

Vaihtotorilla tehtiin tunnetuksi myös Satu Kosolan vaalikampanjaa. Arpajaisilla ja vaalituotteiden myynnillä kerättiin varoja vaalityöhön.

Lisää aiheesta Vasen Kaista-verkkolehdessä:
Lisää aiheesta muualla verkossa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *