Artikkeli: Lempäälä, Pirkanmaa, Vasemmisto

26.10.2020 klo 11:27

Lempäälän vasemmiston ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat

Lempäälän yhdeksän ensimmäistä vasemmistoliiton ehdokasta vasemmalta oikealle: Maarit ja Raine Lakkala, Satu Kosola, Esa Salminen, Riku Floman, Tarja Rossi, Hannele Lehikoinen, Timo Rossi ja Virva-Mari Rask. Tarja ja Timo Rossi ovat sisaruksia. (Kuvaaja: Niini Rossi.)

Vasemmistoliiton Lempäälän kunnallisjärjestö nimesi eilen ensimmäiset yhdeksän kuntavaaliehdokastaan. Ehdolle lähtevät kaikki tämän kauden valtuutetut, Hannele Lehikoinen, Satu Kosola ja Tarja Rossi. Lehikoiselle kuluva kausi on jo toinen, Kosola ja Rossi ovat ensimmäisen kauden valtuutettuja. 

Tarmokas naiskolmikko on tällä kaudella saanut runsaasti kokemusta luottamustehtävien hoidosta ja vaikuttamisesta. Hannele Lehikoinen on myös kunnanhallituksen jäsen, Satu Kosola johtaa Lempäälän tarkastuslautakuntaa ja Tarja Rossi on sivistyslautakunnan jäsen. Myös muita luottamustehtäviä kaikilta löytyy runsaasti.

Kirjava ehdokaskaarti

Ehdolle lähtee Tampereelta Lempäälään muuttanut Teollisuusliiton vaikuttajanainen Virva-Mari Rask. Rask on erittäin tervetullut lisävoima Lempäälän vasemmistoon. Mukanaan Virva-Mari Rask tuo myös paljon tietoa ja vaikuttamisväyliä, sillä ammattiyhdistystoiminnan lisäksi hän on Pirkanmaan Vasemmiston puheenjohtaja.

Ehdokaslistalle nimettiin Esa Salminen. Salminen on Lempäälän Vasemmiston ”varajäsenyyskunkku”. Salmisella on varajäsenyyksiä yhteensä kahdeksan. Varajäsenenä Esa Salminen on kartuttanut osaamistaan monella alueella ja kevään vaalien jälkeen tavoitteena on tietysti päästä vaikuttamaan ihan varsinaisen jäsenen roolissa.

Riku Floman on Lempäälän Vasemmiston pitkäaikainen vaikuttaja. Tällä hetkellä Floman toimii kunnallisjärjestön puheenjohtajana, kunnanhallituksen varajäsenenä sekä on jäsenenä Lempäälän Energian hallituksessa.

Uutta voimaa saamme Rossin Timosta, joka on varsin varteenotettava some-vaikuttaja. Elämäntyönsä pääsosin yrittäjänä tehneellä Timo Rossilla on vahvat mielipiteet, eikä hän epäröi tuoda niitä julki.

Sunnuntaina saimme vielä mukaan Maarit Lakkalan ja Raine Lakkalan. Kuljulainen aviopari päätti lähteä yhdessä ehdolle tuodakseen vaalityöhön lapsiperheiden ja vuorotyöläisten näkökulmaa. Raine Lakkala on Tampereen Automiehet ry:n toimikunnan ja AKT:n kuorma-autojaoston jäsen. Myyjänä työskentevä neljän lapsen äiti Maarit Lakkala on PAM:in jäsen.

Lempäälän Vasemmisto iloitsee kaikista jo ehdolle lupautuneista ja haluaa vedota nyt jokaiseen lempääläläiseen, jonka sydän sykkii vasemmalla. Lähde ehdolle kuntavaaleissa, voit vaikuttaa itsellesi tärkeisiin asioihin!

|||

Jos Sinullakin on tunne, että jotain täytyisi tehdä, niin lähde mukaan ehdokkaaksi. 

Ota yhteyttä Virva-Mari Raskiin virvamari.rask[at]gmail.com 044-506 1278 tai Tarja Rossiin tarja.rossi[at]lempaala.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *