Artikkeli: Sastamala

19.1.2021 klo 13:20

Sastamalan Vasemmisto nimittänyt ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa

Sastamalan kaupungintalo. (Kuva: Cai Melakoski)

Sastamalan Vasemmisto on avannut kuntavaalien ehdokasasettelun tämän vuoden tammikuussa, kun se julkisti ensimmäiset 8 kuntavaaliehdokastaan.

Ehdokkaiksi on asetettu istuvat valtuutetut Kari Oksanen ja Leena Saarela sekä edellisissä vaaleissa ehdolla olleet Timo Haapanen, Vesa Kervinen, Petja Mäntylä, Matti Nummelin ja Hanna Pitkänen. Heidän lisäkseen uutena ehdokkaana nimitettiin Niina Mäntylä.

Nyt nimettyjen ehdokkaiden lisäksi ehdokkaiksi on lupautunut ihmisiä, jotka julkistetaan myöhemmin. Sastamalan Vasemmiston tavoitteena on saada ehdokkaita saman verran kuin kuntavaaleissa vuonna 2017, jolloin nimettiin 15 ehdokasta.

Sastamalan Vasemmisto nimeää kärkiteemoikseen vaaleissa oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon. Kunnan tehtävä on vasemmiston vision mukaan tarjota kattavat ja kaikkien kuntalaisten hyvinvointia tukevat palvelut.

Järjestö kohti uutta vuotta

Sastamalan Vasemmisto valitsi hiljattain myös uuden kunnallistoimikunnan. Syyskokouksessa puheenjohtajaksi valittiin Timo Haapanen, varapuheenjohtajaksi Matti Nummelin, sihteeriksi Pirkko Niemi ja rahastonhoitajaksi Kari Oksanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *