Artikkeli: Tampere

27.1.2021 klo 12:27

Tampereen Vasemmisto julkisti 8 uutta kuntavaaliehdokasta

Talvinen Hämeensilta. (Kuva: Cai Melakoski)

Tampereen Vasemmisto on julkistanut lisää kuntavaaliehdokkaita. Ehdokasjoukkoon liittyy nyt 8 uutta ehdokasta. Ehdokkaiden joukossa on myös istuva kaupunginvaltuutettu ja opiskelija Noora Tapio.

– Ehdokaslistalle saatiin taas upeita tamperelaisia eri elämänaloilta, iloitsee Tampereen Vasemmiston puheenjohtaja Jouni Sirén.

– Tuorein kahdeksikko edustaa sekä kuntapolitiikan kokemusta että kulttuurin ja koulutusalan osaamista. Mukana on myös rautaista työelämän asiantuntemusta, kertoo Sirén.

Ehdokkaiksi nimettiin Tapion lisäksi nyt lähihoitaja ja sosionomiopiskelija Nadia Hamidi, myyjä Tuija Hanhisalo, kulttuurituottaja Richard Katajisto, sosionomi (AMK) ja ohjaaja Sirpa Koivunen (sit.), järjestelmäasiantuntija Petri Lehtinen, opettaja ja kulttuurituottaja Saara Pape (sit.), sekä matematiikan professori Esko Turunen (sit.).

Tampereen Vasemmisto on nimittänyt tammikuun loppuun mennessä yhteensä 86 kuntavaaliehdokasta.

Tampere, jossa näköaloja riittää muillekin kuin Näsinneulassa syöville

Noora Tapio kommentoi ehdokkuuttaan Facebookissa keskiviikkona pian uusien ehdokkaiden julkistuksen jälkeen. Hän kertoi haluavansa jatkaa työtä valtuustossa, jotta politiikassa kuultaisiin ääntä, jota tutkittu tieto ja kansalaisyhteiskunta pitävät ekokriisin ja koronapandemian keskellä.

– Mun Tampereella opetus on laadukasta koko kaupungissa, päiväkodit ja kirjastot ovat lähellä, metsät pysyvät metsinä, sairastuessa saa hyvää hoitoa helposti, bussikortin lataaminen ei tyhjennä lompakkoa ja kulttuuri on kaikkien kaupunkilaisten ilo. Mun Tampereella korona ei ole tekosyy leikata kaupunkilaisilta tai hidastaa ilmastotoimia, vaan kriisistä noustaan yhdessä tulevaisuutta rakentaen, kuvaa Tapio valttejaan vaaleissa.

Lisää aiheesta Vasen Kaista-verkkolehdessä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *